Historia

Història de Ràdio Les Planes

Extret del llibre “Ràdio Les Planes 107.7 FM 20 anys!”

20 ANYS DE RÀDIO

RÀDIO LES PLANES 1980 – 2000
PRÒLEG

 

Aquestes pàgines que teniu a davant tenen un objectiu molt ben marcat: deixar constància escrita del que ha estat i del que és Ràdio Les Planes durant els seus 20 anys d’existència.

 

Ràdio Les Planes es defineix com l’emissora municipal de les Planes d’Hostoles i també de la vall d’Hostoles. Però, a més a més d’un mitjà de comunicació local i comarcal, es pot definir com un fenomen social. Ho definim així perquèr per aquesta entitat hi han passat un gran nombre de joves del poble, alguns d’ells han agafat la ràdio com una activitat més i per d’altres aquesta iniciació al món radiofònic els ha portat a ser uns professionals de la comunicació.

 

Per tant, Ràdio Les Planes és molt més que una entitat local, és un centre de relacions socials i d’aprenentatge. Aquests objectius s’han anat perfilant al llarg d’aquests 20 anys gràcies a la voluntat d’un poble i de la seva gent. A més, aquesta finalitat ha de ser la que ha de marca el futur de  la nostra emissora i perquè no es canviï la nostra filosofia de l’entitat actual, cal que se segueixi treballant sense cap ànim de lucre, però amb la il·lusió que ens ha portat a complir aquest vintè aniversari… i… PER MOLTS ANYS!!!

 

JOSEP COLLELL i TARRÉS

Director de Ràdio Les Planes del 1995 al 2003

 

_________________________________________________________________________________

RÀDIO LES PLANES: 20 ANYS D’HISTÒRIA
 

Poc abans dels 80, la gent que sintonitzava el seu transmissor podia escolar el que era el primer intent de radiodifució a les Planes d’Hostoles. Estem parlant de la conegudíssima “Ràdio Palanagana” de Jordi Brunet, que es caracterizava pels seus continguts humorístics, tal com es reflectia en el seu eslgògan: “Això és Ràdio Palangana que emet quan li dóna la gana”. Però, és just després d’aquesta iniciativa que podem parlar de l’existència de Ràdio Les Planes.

Si ens posem a buscar pels arxius documentals de Ràdio Les Planes, i per la memòria dels seus components més antics, alguns d’ells fundadors de l’emissora, veiem que ens hem de traslladar a l’any 1980 per parlar del seu naixement.

Concretament, va ser poc abans del Nadal de 1980 quan en Miquel Castany i Folch, mogut pel seu interès pel món de la radiocomunicació, es decidí a crear una ràdio amb continguts que poguessin interessar la gent del poble. En Miquel junt amb un grup d’amics varen crear el que serien els primrs estudis de Ràdio Les Planes situats en un garatge de l’avinguda Narcís Arnau. Des d’aquí es feia una programació de caps de setmana que era íntegrament musical, però un any més tard aconseguiren fer les primeres retransmissions mòbils.

Ràdio Les Planes es convertia així en la primera emissora local de la Garrotxa, i una de les primeres de Catalunya.

A poc a poc la ràdio anava millorant tant en qüestions tècniques com de contingut, per això en poc temps els estudis es varen anar quedant petits, i per intentar solucionar el problema, l’any 1984 l’Ajuntament va cedir els actuals locals situats al carrer Roureda, 1.

 

Estudis "Ràdio Palangana" amb en Jordi Brunet

Els estudis de “Ràdio Palangana” amb Jordi Brunet

 

 

Els estudis situats a l'avinguda Narcís Arnau

Els estudis situats a l’avinguda Narcís Arnau

 

Els primers estudis instal·lats al carrer Roureda, 1

Els primers estudis instal·lats al carrer Roureda, 1.

 

Xavier Boix als nous estudis de Ràdio Les Planes

Xavier Boix als nous estudis Ràdio Les Planes.

 

Després de 8 anys amb en Miquel Castany com a director, va agafar el rellue en Miquel Reverter i Llach, que continuaria la tasca durant 8 anys més. Durant aquesta nova etapa el nombre de col·laboradors anava augmentant dia rera dia. Es van anar millorant les instal·lkacions, tot incorporant equipmanet tècnis més moderns.

L’any 1995 hi torna a haver un nou canvi en la direcció de l’emissora, s’elegeix com a director Josep Collell i Tarrés. S’obre un nou període marcat per una continuació del que havien fet els successors i per un intent de millora constant.Cal destacar també que tots tres directors han comptat sempre amb el suport de tot el col·lectiu de col·laboradors de l’emissora i sobretot de l’ajuda d’una junta directiva. Aquest equip directiu ha permès que hihagués una organització interna estructurada en les diferents àrees de treball: departament de musicals, informatius, publicitat, etc.

Ràdio Les Planes, al llarg d’aquests 20 anys, ha anat cada vegada a més. Hem de parlar de la introucció de nous programes de continguts molt diversos, el trasllat dels estudis al carrer durant les festes, l’organització d’actes com l’Elecció de la Pubilla i les dames d’honor, i un etcètera tan llarg com aquests 20 anys de ràdio.

Amb tot això, Ràdio Les Planes s’ha convertit en una escola de ràdio i en una entitat creada amb la voluntat d’estar al servei del seu poble i de la seva vall.

 

El control 1 dels actuals estudis

El control 1 dels actuals estudis.

Des d’aquí es realitzen la majoria dels programes.

 

 

 

Foto control 2

 

El control 2 o estudi de gravació.

En aquest estudi es fan falques i es graven programes.

 

 

El locutori de la ràdio

 

El locutori de la ràdio.

Aquí s’hi fan les entrevistes, els debats, l’Hostoles Informatiu, etc.

 

________________________________________________________________________________________

PARTICIPACIÓ EN LES FESTES
 

Ràdio Les Planes participa des de la seva creació en tots els actes que tenen lloc al poble i que són organitzats per altres entitats. La manera de col·laboració és diferent en cada cas, però sempre intentem donar-los suport fent-ne la major difusió possible.

Vegem tot seguit algunes d’aquestes participacions. Ho farem per l’ordre cronològic en què succeeixen al llarg de l’any.

 
1.- DIADA DE REIS

Cada 6 de gener i des de fa ja força anys, la Ràdio participa activament amb la màgia que es vol donar a aquesta diada. Concretament, traslladem part dels nostres al pavelló per copsar en viu i en directe totes les millors il·lusions tant dels més petits com dels més grans. Després d’unes connexions mitjançant la nostra unitat mòbil que va seguint la Cavalcada dels Tres Reis de l’Orient pels carrers de les Planes, iniciem la retransmissió integra de l’acte central compost pels parlaments de Ses Majestats, l’acte de lliurament de la clau que els permetrà entrar a les llars dels nens…

 
2.- HOMENATGE A LA VELLESA

A una festa tan emblemàtica com és l’Homentage dels nostres avis, també li fem costat. De bon matí locuors i tècnis de Ràdio Les Planes s’sencarreguen de fer arribar a les cases dels nostres oients el desenvolupament de la festa mitjançant la unitat mòbil: des de la cercavila, als actes de l’esgésia, proclamació de l’hereuets i la pubilleta…

 
3.- FESTA DEL BARRI DEL JONQUER

Just per Sant Isidre és quan tornem a agafar gairebé la totatilitat dels nostres estudis i els traslladem a la plaça del Barri del Jonquer. Aquest desplaçament es diferencia dels altres perquè utilitzem una tenda per campanya per a no mullar-nos amb les pluges del mes de maig. A més de retransmetre actes com la missa, la cercavila, etc., els nostres tècnics enregistren la nit de teatre per així oferir-la en diferit uns dies després.

 
4.- FESTA DE SANT FELIU DE PALLEROLS

Poques setmanes després és la Festa Major del poble veí. Alguns anys ens hi hem desplaçat per fer els infomatius i les entrevistes amb els protagonistes de la festa en directe des de la plaça del Firal. Però si la disponibilitat dels nostres col·laboradors no ens permet fer-ho sí que continuem entrevistant l’alcalde, la comissió de festes… fem un concurs regalant entrades per a l’envelat i assistim en directe al pregó de festes (que ens ha permès entrevistar personatges com Pere Tàpies, Josep Cuní, Antoni M. Badia i Margarit, Narcís Comadira,etc.).

 
5.- FESTA DEL BARRI DE LA VEDRUNA

Les dates (sovint entre setmana) que coincideixen amb aquesta festa que se celebra per Sant Joan fan que no puguem muntar-hi un estudi, però el que sí recollim són les dades de participació de la festa, parlem amb els seus organitzadors…

 
6.- FESTA DE SANT JAUME

Si parlem de retransmissions cal esmentar que durant la Festa de Sant Jaume és quan la Ràdio treballa més. Els dies de la festa els tècnis i locutors de Ràdio Les Planes es lleven ben aviat al matí perquè a la 10 (hora inici de les emissions) tot estigui a punt per fer ràdio integrament des de la plaça Nova, en uns estudis muntats sota una petita carpa que permet parar una mica la calor del es de juliol i les seves possibles precipitacions que es puguin ocasionar.

A part d’això, uns altres locutors es desplacen amb unitats mòbils per a no perdre’s detall de la Trobada de Gegants, l’espectacle infantil, etc.

 
7.- FESTA DE LES ENCIES I DE COGOLLS

Tot salvant les distàncies, els mesos de setembre i octubre també hem aconseguit en més d’una ocasió desplaçar gran part dels nostres estudis al bell mig de la Festa de les Encies i de Cogolls. Quan no ens ha estat possible no ens n’hem oblidat d’aquestes festes, sinó que les entrevistes amb els organitzadors s’han succeït una darrera l’altra, igualment que les unitats mòbils.

 
8.- FESTA DE LA SANTA ESPINA

Fins ara no ens hem deixat perdre, gairebé mai, cap detall del que són els actes centrals de la Festa de la Santa Espina: el pregó de festes i la cavalcada de carrosses. El pregó, a part de retransmetre’l íntegrament i d’enregistrar-lo per una posterior retransmissió en diferit, ens ha donat l’oportunitat d’entrevistar personatges com Mari Sant Pere, Antoni Sevilla, Núria Hosta, Josep Tero, etc.

I, a part de fer costat tots els actes amb unes retransmissions tan acurades com és possible, participem activament de la festa tot organitzant-ne un dels actes seus centrals: L’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I LES DAMES D’HONOR DE LES PLANES D’HOSTOLES.

La pubilla elegida cada any participa, unes setmanes més tard, en l’elecció de la Pubilla de la Garrotxa.

Volem destacar que l’Immna Puigvert, col·laboradora de  Ràdio Les Planes va resultar elegida pubilla de les Planes l’any 1998, posteriorment de la Garrotxa i també va obtenir el títol de Pubilla de Catalunya.

Organitzem aquesta elecció des de l’any 1991 i es fa coincidir amb la nit del dissabte de la Santa Espina. L’organtizació d’aquest acte no hauria estat possible sense la col·laboració de les noies empadronades al poble, a les quals volem fer arribar el nostre més sincer agraïment.

 
9.- FESTES NADALENQUES

En destacarem 2 enregistraments:

a). El de l’escenificació dels pastorets que fan els nens i les nenes de l’escola per aquestes dates.

b). El del Concert de Nadal que ofereixen les corals Brots de Primavera i Retorn Planenc.

 

 

Elecció Pubilles

Elecció de la Pubilla i les Dames d’Honor. Primera vegada que ho organtizava Ràdio Les Planes.

 

 

Retransmissió Carrosses

Retransmissió de la Cavalcada de Carrosses, durant la festa de la Santa Espina.

 

 

Hostoles informatiu desde la Plaça Nova

Hostoles Informatiu des de la Plaça Nova amb motiu de la festa de Sant Jaume.

 

 

 

Festa del Jonquer

Retransmissions des de la festa del Jonquer.

 

 

_____________________________________________________

I A MÉS A MÉS FEM…
 

Doncs sí, encara fem més coses! Aquí en teniu un resum:

.Retransmissió de la missa: Des de ja fa bastans anys, Ràdio Les Planes retransmetem cada diumenge la missa de les 11 del matí. A més a més, emetem també les prinicpals celebracions religioses del Nadal i les misses de les festes populars com la de Cogolls, les Encies, el Jonquer…

 

.Retransmissió en directe dels plens de l’Ajuntament: Aquesta retransmissió permet escoltar en directe tot el que es discuteix en una sessió plenària de l’Ajuntament de la veu de l’alcalde i els regidors.

.Lot de l’oient: Des de l’any 1987 volem premir la fidelitat dels nostres oients. Ho fem amb un sorteig d’un lot d’obsequis entre els milers i milers de butlletes que repartim i que ens retornen a la ràdio.

.Sorteig del Club d’Amics: També coincidint amb les dates nadalenques premiem la confiança que els nostres amics ens han dipositat. Ho fem amb diverses rifes de premis ben diversos.

.Retransmissions de futbol

.Programació especial durant les jornades electorals

 

 

 

Retransmissió Ple Municipal

Retransmissió del Ple Municipal en directe.

 

__________________________________________________________

FINANÇAMENT ECONÒMIC DE LA RÀDIO
 

Ara ens toca parlar de les qüestions econòmiques de Ràdio Les Planes. Primer de tot, voldríem destacar que Ràdio Les Planes és una entitat que treballa sense ànim de lucre, és a dir, en cap moment de la història de l’emissora s’han destinat diners per pagar un personal laboral i/o col·laboradors a canvi de la tasca relitzada. Tant els iniciadors de l’emissora com els col·laboaradors actuals tenen clar que el fet que ningú de Ràdio Les Planes cobri ha estat decisiu perque`aquesta entita6t hagi funcionat aquests dues dècades.

Per tant, l’única finalitat que tenen els ingresso de l’emissora és al de cobrir despeses que comporta el manteniment de l’edifici, la compra d’aparells nous, l’arranjament dels no tan nous, etc.

 

Les formes de finançament són les següents:

 

.AJUNTAMENT

Anualment l’Ajuntament de les Planes desina una quantitat de diners perquè Ràdio Les Planes els inverteixi en equipament i millora dels locals.

A part d’això, l’Ajuntament va ser que va fer possible l’any 1984 un canvi d’ubicació dels estudis: de l’avinguda Narcís Arnau al carrer Roureda número 1.

A partir d’aquells moment l’Ajuntament cobreix també les despeses de la llum, aigua i telèfon.

 

 

 

___________________________________________________________

PROGRAMACIÓ ACTUAL DE LA RÀDIO
 

Des de Ràdio Les Planes organitzem, any rera any, moltes activitats i ben diverses entre elles. Organitzem l’elecció de la Pubilla, concursos, excursions, etc. Tot això, però, sense oblidar mai la nostra tasca principal, que és emetre una programació estable i que interessi i entretingui les nostres oients.

De manera fixa i continuada emetem tot l’any els caps de setmana (de divendres a diumenge)  amb una programació personalitzada. Durant aquests tres dies es realitzen programes musicals, programes especialitzats, concursos i informatius.

La resta de la setmana en “Sidru” (un autòmat musical) és el responsable de posar música i falques  de les 7 del matí i fins les 12 de la nit.

Cal fer un esment especial de les programacions que preparem cada any per les vacances d’estiu i les de Nadal. Aquests són diàries (de dilluns a divendres)  i van a càrrec dels més joves de la ràdio, que realitzen una programació estricament musical.

Cal destacar que cada dissabte i cada diumenge a la 1 en punt del migdia i al llarg de 30 minuts, aproximadament, s’emet l’Hostoles Informatiu. Aquest espai, que és el resultat de diveres hores de treball d’un grup de persones, vol resumir en mitja hora tot el que ha estat notícia al llarg de la setmana, posant un especial ressò en les notícies locals.

Després d’aquest espai s’emet Planes d’esport que s’encarrega de posar-nos al dia de la informació esportiva.

 

 

 

 

Foto Col·laboradors

Foto amb alguns dels actual col·laboradors.

 

 

 

<– 5- Finançament econòmic de la ràdio 7- I a partir d’ara…  –>_______________________________________________________

I A PARTIR D’ARA…
 

I a partir d’ara… volem anar fent anys i volem fer-los amb la mateixa il·lusió amb què van crear l’entitat els seus iniciadors. Volem continuar estant al servei del poble tot retransmetent les seves celebracions, explicant el que passa, organitzant concursos i posant-vos bona música.

Volem també que durant molts anys se’ns consideri una entitat de lleure i com una escola de ràdio, oberta a totes les mentalitats, edats, ideologies…

Volem comptar amb tu! Vine i forma part de la història de Ràdio Les Planes. T’agradarà!

 

Volem també que siguis allà on siguis ens escoltis, perquè escoltar-nos és el millor regal!

 

 

__________________________________________________

CRONOLOGIA.

1980 Coincidint amb les festes nadalenques, Ràdio Les Planes
fa les seves primeres emissions des dels estudis ubicats
a l’avinguda de Narcís Arnau.
Es proclama Miquel Castany com a director de l’emissora
1982 En un ple de l’Ajuntament s’aprova Ràdio Les Planes com
a l’emissora municipal de les Planes d’Hostoles.
1983 Surt reelegit Miquel Castany com a director.
1984 Al gener l’Ajuntament cedeix un local al carrer Roureda, que
serà la ubicació actual de l’emissora. L’1 d’abril té lloc l’acte
d’inauguració dels nous locals. Al mes de juliol l’Ajuntament
dóna conformitat per tal que Ràdio Les Planes s’adhereixi a
EMUC (Emissores Municipals de Catalunya).
1987 Surt elegit Miquel Reverter com a nou director de Ràdio Les
Planes.
Per Nadal es fa, per primera vegada, el sorteig del Lot de
l’Oient.
1990 Celebració del desè aniversari amb una ampliació de la
potència de l’aparell emissor.
1991 Surt reelegit Miquel Reverter com a director.
Al mes de setembre i coincidint amb el dissabte de la
Festa de Santa Espina, l’emissora organitza per  primera
vegada l’Elecció de la Pubilla i Dames d’Honor de les
Planes d’Hostoles.
1993 Al mes de gener es fan les reformes següents als estudis
de l’emissora: es crea un estudi de gravació i un espai per
arxivar-hi tota la discografia.
Al febrer es crea el Club d’Amics de Ràdio Les Planes.
A l’octubre l’Ajuntament ens cedeix una habitació de la
planta baixa de l’edifici per destinar-ho al despatx de
l’emissora.
1995 Surt elegit Josep Collell com a nou director.
Per Nadal celebrem els 15 anys de Ràdio Les Planes
amb una cercavila,  48 hores de Ràdio, ball i un dinar
amb tota la gent que ha col·laborat amb l’emissora fins
aquell moment.
1998 Al juny es posa en funcionament un autòmat musical
(en “Sidru”) que permet fer una programació musical
continuada al llarg de tota la setmana.
Al juliol es dissol el Patronat de Ràdio Les Planes i un mes
més tard es crea l’Associació d’Amics de Ràdio Les
Planes.
1999 Surt reelegit Josep Collell com a director.
2000 Celebrem el nostre vintè aniversari amb l’esperança i
la il·lusió de complir-ne molts més.

 

 

______________________________________________

LES FOTOS D’ALGUNES ENTREVISTES

 

Entrevista a Carlos Sainz

Entrevista a Carlos Sainz.

 

 

Entrevista a un futbolista

Entrevista a un futbolista.

 

 

Entrevista a Josep Tarradellas

Entrevista a Josep Tarradellas.

 

_____________________________________________________

ELS QUE HEM FET POSSIBLE ELS 20 ANYS DE RÀDIO
Els que hem fet possible els 20 anys de ràdio 1

 

Els que hem fet possible els 20 anys de ràdio 2

 

 

Els que hem fet possible els 20 anys de ràdio 3

 

Els que hem fet possible els 20 anys de ràdio 4

 

 

 

 

Els que hem fet possible els 20 anys de ràdio 5

Els que hem fet possible els 20 anys de ràdio 6

Els que hem fet possible aquests 20 anys de radio 7

Els que hem fet possible els 20 anys de ràdio 8

 

AMAGAT GUIRADO, DANIEL ANADON VÖGELE, JOSEP
ARBAT BELLAPART, MARIA ARIMANY FLORES, AROA
ARNAU DE LA BARRERA, JORDI AUGUET ROCA, MONTSE
BARNADES EXPOSIT, CARME BARNADES EXPOSIT, JAUME
BARRET GÜELL, NATÀLIA BELLVEHÍ AMARGANT, JAUME
BLANC FREIXA, GERARD BOADA FERRÉS, CARME
BOIX CARBONÉS, LAURA BOIX GRASA, GEMMA
BOIX MARÉS, JAUME BOIX MASÓ, VALÈRIA
BOIX TORRENT, XAVIER BONAVENTURA AYATS, JOAQUIM
B0SCH LLACH, JORDI BUSTILLO VILÀ, JORDI
BUSTILLO VILÀ, XEVI CABARROCAS MUÑOZ, MONTSE
CAMACHO GORDILLO, JOAN CARBONÉS AMAGAT, ANNA
CARBONÉS SERRA, GEMMA CAROL TARRÚS, JOAN
CAROLA SOLÀ, MIQUEL CASADEVALL SERRALLONGA, REMEI
CASTANY FOLCH, LLUÍS CASTANY FOLCH, MIQUEL
CASTANYER LLACH, XAVIER CASTANYER, JOSEP
CASTELLS DIAZ, NURIA CASTELLS NOBAU, ANNA
CICRES PARRO, SANTI CLARÀ, JOAN
COLLELL ESPUNYA, JAUME COLLELL GÜELL, JORDI
COLLELL NEBOT, JORDI COLLELL SIDERA, JOAN
COLLELL TARRÉS, JOSEP COLOMER ESCALÉ, JORDI
COLOMER MARCILLO, ADRIÀ COLOMER RODA, GLORIA
COMAS CASACUBERTA, MARIA CORNET BASSAGANYAS, LLUÍS
COSTA RUIZ, MARIONA COSTA RUIZ, RAMON
CURTO CARBONÉS, CARME DALMAU BRUNET, JORDI
DALMAU BRUNET, NARCÍS DELÒS ROCA, XAVIER
DUKURAY, BAHARAY DURAN ARNAU, LAIA
ENCESA ISERN, XAVIER ESPIGOL PERE, ROSA
ESPUNYA PAGÈS, ISABEL FERNANDEZ RIBAS, CARMINA
FERRIOL VILÀ, JOSEP FLORES SOLER, JOSEP
FONTÀS SERRAT, JOAQUIM FRANCH FERNÀNDEZ, SÍLVIA
FREIXA CANAL, SÍLVIA GÀLVEZ RIBAS, SALAVADOR
GARANGOU BRUGUÉS, IRENE GARIJO MIR, PERE
GARRIGA COLLELL, LLUÍS GARRIGA SALA, JORDI
GARRIGA SALA, MÒNICA GIL RIBAS, MAITE
GIL RIBAS, MIQUEL GIRALT BADOSA, LAURA
GRABALOSA CAMPAMÀ, MARINA GRABALOSA GRABALOSA, GEMMA
GRABALOSA GRABALOSA, SERGI JORNAL BOIX, MARIA
JORNAL PAGÈS, PERE LLORÀ XIBERTA, SALVADOR
LLORÀ XIBERTA, FERRAN LLOVER COLOM, MARIA
LOPEZ PIÑANA, ESTER LOPEZ PIÑANA, MARI
MALLOL MONSÓ, OLGA MARES GARCÍA, FRANK
MARÉS HERRERO, MIREIA MARTÍNEZ BOADA, CARME
MARTORELL, MARTA MASALÓ LLORÀ, CARLES
MASALÓ LLORÀ, INGRID MASALÓ LLORÀ, PAU
MASCARELL CASURELLAS, JORDI MIQUEL SOY, JAUME
MOLINA, FRANCESC MORENO CIRERA, JOSEP
MULLERAS LLORÀ, JOAN MUNDET COSTA, PAULA
MUNDET SUCARRATS, CARLES MUNTANÉ JIMÉNEZ, VANESSA
NAVARRO HIDALGO, AGUSTÍ NOGUER, EDUARD
NOGUÉS CURTO, ELISABET ORRI BLANCJ, ANNA
PAGÈS ESPUÑA, JORDI PAGÈS GRABOLEDA, JORDI
PARRAMON PLANAS, SÍLVIA PARRO VIDAL, JORDI
PEDRÓ REBERTE, CÈLIA PEDRO REBERTE, NOEMÍ
PIÑANA CLIMENT, JESSICA PLA NOGUER, TONI
PLANA GÜELL, MARTA PLANELLAS PERDÓ, URSULA
PONS ADSET, CLAUDIA PONS ADSET, GERARD
PONS ADSET, IVAN PORTILLO SAU, GEMMA
PRIETO DALMAU, MANEL PUIG BOSCH, ESTER
PUIGVERT MOLAS, IMMA PUIGVERT MOLAS, MERITXELL
PUJOL GÓMEZ, JOAN PUJOL RAMIREZ, ELISABETH
PUJOL RAMIREZ, IOLANDA PUJOLRÀS NOGUER, JORDI
QUER FARRÉS, AGUSTÍ QUERO FERNÀNDEZ, JOAN
RAMIREZ PADILLA, PERE REDORTA MASALÓ, NURI
REDORTA MASALÓ, TONI REVERTER LLACH, JOSEP
REVERTER LLACH, MIQUEL REVERTER MARTÍ, ESTER
REVERTER TALLEDA, AGUSTÍ RIERA PUIG, PILAR
ROCA LLOVER, ANNA ROCA LLOVER, NEUS
ROCA PASTELLS, JORDI RODRIGUEZ CARMONA, JOSEP
ROS BARBARÀ, PAULÍ RUS SANCHEZ, JOAN MANEL
SANCHEZ FLORES, RAUL SANCHEZ FLORES, ROBERT
SANS JUSMET, JAUME SAU LLACH, JOAN
SERRA MARTÍ, SARA SERRA MARTÍ, SÒNIA
SERRAT GÜELL, ALBA SIMON PIPÓ, CARLA
SITJÀ MIR, ANNA SOLÀ COLOMER, XAVIER
SOLER AUGET, JOSEP SOLER CASAS, JOAN
SOLER GASCONS, JORDI SOLER SERAROLS, JOAN
TENEZ RODRÍGUEZ, LLUÍS VARGAS BENITEZ, RAFEL
VARGAS ROCA, JORDI VILA PRUNELL, EVA
VILAGRAN ARRIBES, ALBERT VILALLONGA MUNTANY, PACO
XIBERTA SÒRIA, MARTA

 

<– 9- Les fotos d’algunes entrevistes

| 25.10.2007 |

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × 4 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: