Ràdio Les Planes

L'emissora de la Vall d'Hostoles

Ràdio Les Planes   107.7 F.M.

L'emissora de la vall d'Hostoles

Des del 1980 al teu costat

››› Inici

Història de Ràdio Les Planes

PROGRAMACIÓ ACTUAL DE LA RÀDIO


Des de Ràdio Les Planes organitzem, any rera any, moltes activitats i ben diverses entre elles. Organitzem l'elecció de la Pubilla, concursos, excursions, etc. Tot això, però, sense oblidar mai la nostra tasca principal, que és emetre una programació estable i que interessi i entretingui les nostres oients.

De manera fixa i continuada emetem tot l'any els caps de setmana (de divendres a diumenge)  amb una programació personalitzada. Durant aquests tres dies es realitzen programes musicals, programes especialitzats, concursos i informatius.

La resta de la setmana en "Sidru" (un autòmat musical) és el responsable de posar música i falques  de les 7 del matí i fins les 12 de la nit.

Cal fer un esment especial de les programacions que preparem cada any per les vacances d'estiu i les de Nadal. Aquests són diàries (de dilluns a divendres)  i van a càrrec dels més joves de la ràdio, que realitzen una programació estricament musical.

Cal destacar que cada dissabte i cada diumenge a la 1 en punt del migdia i al llarg de 30 minuts, aproximadament, s'emet l'Hostoles Informatiu. Aquest espai, que és el resultat de diveres hores de treball d'un grup de persones, vol resumir en mitja hora tot el que ha estat notícia al llarg de la setmana, posant un especial ressò en les notícies locals.

Després d'aquest espai s'emet Planes d'esport que s'encarrega de posar-nos al dia de la informació esportiva.

Foto Col·laboradors

Foto amb alguns dels actual col·laboradors.

<-- 5- Finançament econòmic de la ràdio                                 7- I a partir d'ara...  -->