Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 16 de novembre de 2019 16 November 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem l’empat sense gols de l’Olot contra el Prat i la prèvia del duel a Vilareal. A 2a Catalana, és notícia la primera derrota de l’Amer a Malgrat i a 3a Catalana, pendents del derbi entre CF Les Planes i Hostolesl amb els dos equips igualats a 15 punts. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, 4a Catalana, Girona i retirades de Villa i Jorge Lorenzo.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 9 de novembre de 2019 9 November 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la segona victòria de l’Olot contra l’Ejea i fem la prèvia del duel contra el Prat. A 2a Catalana, segueix invicte l’Amer després de superar l’Empuriabrava. A 3a Catalana, pendents del CF Les Planes després de l’última ensopegada i també del bon moment de l’Hostoles. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, 4a Catalana, Girona, Champions i Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 2 de novembre de 2019 2 November 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la victòria èpica de l’Olot contra el Nàstic i fem la prèvia de la sortida a Ejea. A 2a Catalana, ben pendents de la imbatibilitat de l’Amer, que s’imposa al Sant Jaume. A 3a Catalana, celebrem la doble victòria del CF Les Planes i també el triomf de l’Hostoles. I acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, 4a Catalana, Girona, Barça i lliga de Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 26 d’octubre de 2019 26 October 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem l’empat sense gols de l’Olot a Badalona i la prèvia de la visita del Nàstic. A 2a Catalana, pendents de l’Amer-Sant Jaume després de l’empat al camp del Blanes. A 3a Catalana, celebrem la primera victòria del CF Les Planes abans de desplaçar-se a Comacros. També centrats en l’Hostoles i la tertúlia amb 4a Catalana, Planenc pel Món, Champions, lliga i Girona.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 19 d’octubre de 2019 19 October 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, parlem de l’empat de l’Olot contra l’Espanyol B i la prèvia de la visita a Badalona. A 2a Catalana, repassem el triomf de l’Amer contra el Llançà i a 3a Catalana, tot el protagonisme per a l’Hostoles i el CF Les Planes, que va empatar a Fontcoberta. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, 4a Catalana, Girona, Barça i la resta de l’actaulitat poliesportiva.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.