Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 25 de gener de 2020 25 January 2020
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem l’empat de l’Olot contra el Cornellà i la prèvia de la visita a Lleida. A 2a Catalana, valorem la victòria de l’Amer contra el Besalú abans de rebre el Can Gibert. A 3a Catalana, empats del CF Les Planes i l’Hostoles abans de desplaçar-se a Campdevànol i Fornells, respectivament. Acabem amb tertúlia: Planencs pel Món, 4a Catalana, Copa del Rei i jornada de lliga a Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 18 de gener de 2020 18 January 2020
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la victòria de l’Olot a Saragossa i la prèvia del duel català contra el Cornellà. A 2a Catalana, mala dinàmica de l’Amer, que demà a la tarda rep el Besalú. A 3a Catalana, ensopegades del CF Les Planes i l’Hostoles davant de Sant Privat i Campdevànol, respectivament. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, 4a Catalana, Girona i el nou Barça de Quique Setién.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 11 de gener de 2020 11 January 2020
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, expliquem la derrota de l’Olot a Andorra i pendents dels partits de Copa del Rei. A 2a Catalana, prova de foc per a l’Amer al camp del Bescanó i 3a Catalana, ressaca del derbi prèvia del CF Les Planes-Sant Privat i Hostoles-Campdevànol. Acabem amb tertúlia: 4a Catalana, Girona i Supercopa d’Espanya.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 21 de desembre de 2019 21 December 2019
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la mala setmana de l’Olot amb el derbi gironí i l’eliminació de Copa contra el Nàstic. A 2a Catalana, tercera derrota seguida de l’Amer, que demà rep el líder. A 3a Catalana, analitzem la derrota del CF Les Planes contra l’Anglès i el triomf de l’Hostoles davant del Sant Privat. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, 4a Catalana, Girona, clàssic i jornada de Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 14 de desembre de 2019 14 December 2019
  logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, fem la prèvia del derbi gironí entre el Llagostera i l’Olot després de la derrota dels olotins contra el cuer, l’Oriola. A 2a Catalana, es reprèn la lliga amb el desplaçament de l’Amer a Boscdetosca. A 3a Catalana, pendents dels duels de Les Planes i l’Hostoles contra Anglès i Sant Privat respectivament. Acabem amb tertúlia: 4a Catalana, Girona, Champions i jornada de lliga a Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.