Planes d’Esport

De que va això “de Planes d’Esport”?

Jordi Arnau i Oriol Boix

“Planes d’esport: El programa esportiu de referència de la Vall d’Hostoles.

Tots els esports tenen el seu lloc a Ràdio les Planes, fent un seguiment especial a la tercera catalana on hi ha Les Planes i l’Hostoles. Repassem la segona B on hi ha l’Olot i també la quarta catalana amb l’Amer.

Qui som?

Director de programa i presentador principal: Oriol Boix

Co-presentador: Jordi Arnau

Controls i vies de so: Jordi Soler

 

Com escoltar el darrer programa.

Hem posat un reproductor per poder-lo escoltar en linia i també podeu descarregar-vos el programa fent click amb el boto dret en “Baixar” i fer “Anomena i desa …”.

L’últim programa el trobareu a la direcció:

0:00

 

www.radiolesplanes.com/programes/esports/planes_desport.mp3

 • Planes d’Esport – Dissabte 21 de setembre de 2019 21 September 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem la desfeta de l’Olot a Castàlia i la prèvia del duel contra el Mestalla. A 2a Catalana, primer triomf de l’Amer i a 3a Catalana, primer punt del CF Les Planes i ensopegada de l’Hostoles a domicili. Acabem amb tertúlia: 4a Catalana, Planenc pel Món i jornada de lliga de Primera Divisió.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 14 de setembre de 2019 14 September 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la derrota de l’Olot contra el Lleida Esportiu a últim minut i fem la prèvia del duel a Castelló. A 2a Catalana, analitzem l’empat de l’Amer a Can Gibert i a 3a Catalana, pendents de Les Planes i Hostoles després de les golejades que van patir en la jornada inicial. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, 4a Catalana, futbol professional i bàsquet.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 7 de setembre de 2019 7 September 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, arrenquem temporada amb la Segona B i la Unió Esportiva Olot, que ha sumat quatre dels primers sis punts. Encetem nova categoria, la 2a Catalana, amb la participació de l’Amer i tres equips garrotxins. I a 3a Catalana, especial interès amb el CF Les Planes i l’Hostoles, que aquest cap de setmana inicien la lliga a casa. Acabem amb 4a Catalana i tertúlia poliesportiva.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 1 de juny de 2019 1 June 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, últim programa de la temporada on fem balanç de la salvació tranquila de l’Olot a Segona B i del títol i l’ascens de l’Amer a Tercera Catalana. Una categoria on valorem positivament el curs del CF Les Planes i l’Hostoles abans de baixar a 4a Catalana amb nou campió, Les Preses. Acabem amb tertúlia: finals Europa League i Champions i també mercat de fitxatges.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
 • Planes d’Esport – Dissabte 25 de maig de 2019 25 May 2019
  logoAvui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la derrota de l’Olot contra el Sabadell i fem balanç de la temporada a Segona B. A 3a Catalana, pendents de la lluita per l’ascens entre Amer i Campdevànol i també repassem l’empat del CF Les Planes contra el Gironès-Sàbat. Acabem amb 4a Catalana i tertúlia: promocions d’ascens al futbol català i final de Copa del Rei.

  El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

  0:00
  Baixar-lo

  Continue reading →
Més programes

Planes d'Esport

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.