Ràdio Les Planes

L'emissora de la Vall d'Hostoles

Ràdio Les Planes   107.7 F.M.

L'emissora de la vall d'Hostoles

Des del 1980 al teu costat

››› Inici

Història de Ràdio Les Planes

FINANÇAMENT ECONÒMIC DE LA RÀDIO


Ara ens toca parlar de les qüestions econòmiques de Ràdio Les Planes. Primer de tot, voldríem destacar que Ràdio Les Planes és una entitat que treballa sense ànim de lucre, és a dir, en cap moment de la història de l'emissora s'han destinat diners per pagar un personal laboral i/o col·laboradors a canvi de la tasca relitzada. Tant els iniciadors de l'emissora com els col·laboaradors actuals tenen clar que el fet que ningú de Ràdio Les Planes cobri ha estat decisiu perque`aquesta entita6t hagi funcionat aquests dues dècades.

Per tant, l'única finalitat que tenen els ingresso de l'emissora és al de cobrir despeses que comporta el manteniment de l'edifici, la compra d'aparells nous, l'arranjament dels no tan nous, etc.

Les formes de finançament són les següents:

.AJUNTAMENT

Anualment l'Ajuntament de les Planes desina una quantitat de diners perquè Ràdio Les Planes els inverteixi en equipament i millora dels locals.

A part d'això, l'Ajuntament va ser que va fer possible l'any 1984 un canvi d'ubicació dels estudis: de l'avinguda Narcís Arnau al carrer Roureda número 1. 

A partir d'aquells moment l'Ajuntament cobreix també les despeses de la llum, aigua i telèfon.

<-- 4- I a més a més fem...                                  6- Programació actual de la ràdio -->