Ràdio Les Planes

L'emissora de la Vall d'Hostoles

Ràdio Les Planes   107.7 F.M.

L'emissora de la vall d'Hostoles

Des del 1980 al teu costat

››› Inici

Història de Ràdio Les Planes

Extret del llibre "Ràdio Les Planes 107.7 FM 20 anys!"

20 ANYS DE RÀDIO

RÀDIO LES PLANES 1980 - 2000


PRÒLEG

Aquestes pàgines que teniu a davant tenen un objectiu molt ben marcat: deixar constància escrita del que ha estat i del que és Ràdio Les Planes durant els seus 20 anys d'existència.

Ràdio Les Planes es defineix com l'emissora municipal de les Planes d'Hostoles i també de la vall d'Hostoles. Però, a més a més d'un mitjà de comunicació local i comarcal, es pot definir com un fenomen social. Ho definim així perquèr per aquesta entitat hi han passat un gran nombre de joves del poble, alguns d'ells han agafat la ràdio com una activitat més i per d'altres aquesta iniciació al món radiofònic els ha portat a ser uns professionals de la comunicació.

Per tant, Ràdio Les Planes és molt més que una entitat local, és un centre de relacions socials i d'aprenentatge. Aquests objectius s'han anat perfilant al llarg d'aquests 20 anys gràcies a la voluntat d'un poble i de la seva gent. A més, aquesta finalitat ha de ser la que ha de marca el futur de  la nostra emissora i perquè no es canviï la nostra filosofia de l'entitat actual, cal que se segueixi treballant sense cap ànim de lucre, però amb la il·lusió que ens ha portat a complir aquest vintè aniversari... i... PER MOLTS ANYS!!!

JOSEP COLLELL i TARRÉS

Director de Ràdio Les Planes del 1995 al 2003