Festa Major de Sant Feliu de Pallerols 2023

Del divendres 26 al dilluns 29 de maig Sant Feliu de Pallerols es vesteix per a la Festa Major d’enguany, amb la música de les 3 nits de ball, sopars populars i les tradicions.

Divendres 26 de maig


A les 8 del vespre a la Sala de Ca les Hermanes, Pregó de Festa Major a càrrec de Daniel Vilarrubias i Cuadras, arxiver, historiador de l’Art i violinista del Ball de Cavallets, Gegants i Mulassa. Acompanyarà l’acte el grup de “Combo” de l’Escola de Música de Sant Feliu de Pallerols i d’Amer.

Tot seguit, a la plaça del Soler SOPAR POPULAR amenitzat amb l’actuació d’Anna Aumatell i la companyia El GREMI amb l’espectacle “Improvisació i humor”.

Preu sopar popular: 15€ (menors de 12 anys 8,00 €)
Venda de tiquets a l‘Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.
Places limitades-En cas de pluja es farà a la Sala Ca Les Hermanes.

A continuació, a la plaça del Soler, Primera NIT DE BALL, a càrrec dels grups
ORQUESTRA MARIBEL, ÀNGEL&DIMONI i DJ CALVINS. Entrada gratuïta.

Ball de cavallets.

 

 

Dissabte 27 de maig

 
A partir de les 8 del matí, Mercat setmanal a la ctra. de la Fàbrega (prohibit aparcar des de les 5.00 del matí fins a les 15.00 h).
 
A partir de les 11 del matí a la plaça El Firal, partida simultània d’escacs oberta a tots els públics amb el Mestre català Josep Maria Sorroche.
 
A les 12 del matí, Repic de festa amb la campana Feliua de l’any 1626.
 
A les 5 de la tarda, CERCAVILA dels CAVALLETS (grans i petits), GEGANTS I MULASSA”. Instrumentista de violí: Daniel Vilarrúbias i Cuadras, músic igualadí especialitzat en música popular i tradicional. Acompanyats pel Grup de Ministrers de l’Escola Municipal de Música Francesc Montsalvatge d’Olot i la Xaranga Damm-er.
Recorregut: Plaça de l’Església, davant l’Església Parroquial, pujada pel carrer del Puig-Rectoria-, entre Can Faló, Can Ferrer i Can Masnou, baixada de la riera –riu Brugent-, fins a la cruïlla dels carrers Estació/Via, carretera d’Olot, fins al carrer Puig de Grúfol, davant de Can Music i Ca La Biela, baixada per la drecera fins a arribar a la cruïlla del carrer Grup de la Via i Av. Vall d’Hostoles, baixada fins al carrer Sant Sebastià, davant Can Mau, retorn i pujada fins al Pont, passant pel carrer dels Valls fins a arribar a la confluència del carrer dels Cantons Estrets i Av. Viola, davant Can Trias i Can Fuixell dels Parracs, baixada fins al carrer del Torn, davant de Can Mònic, pujada fins al grup Verge de la Salut, davant de Can Salota, passant fins al carrer del Soler fins a arribar a la Plaça El Firal, davant l’Ajuntament i la Capella del Roser.
 
A les 11 de la nit, davant de la Fraterneta, CANT DELS GOIGS de la “Verge de la Taver”, amb l’acompanyament de la Xaranga Damm-er (Venda de mocadors a la Fraterneta. Tots els beneficis es destinaran íntegrament a la Fràter).
Organitza: Colla Escanyadors de Micos i la Fraterneta.
 
A les 12 de la nit, a la plaça del Soler, Segona NIT DE BALL, amb l’actuació de THE TYETS, ITACA BAND i DJ CAPDE.
Preu entrada anticipada: 12,00 €
Preu taquilla: 15,00 €
Podeu comprar les entrades anticipades en el següent link:
https://santfeliudepallerols.reservaplay.cat/view/reserves/actividades
 
Ball de la mulassa
 
 

Diumenge 28 de maig

 
A partir de les 10 del matí a la plaça El Firal taller infantil de maquillatge, xapes i imants organitzat per EDR Events.
 
A les 11 del matí, OFICI SOLEMNE a l’Església Parroquial, acompanyat pel Cor Parroquial.
 
A les 12 del migdia la plaça El Firal espectacle infantil “EUPHORIA” a càrrec de la companyia PENTINA EL GAT.
 
A la 1 del migdia a la plaça El Firal actuació de LLUNATUKADA grup de batucada de Sant Feliu de Pallerols.
 
A les 6 de la tarda, a la plaça de l’Església, AUDICIÓ DE SARDANES per la Cobla LA PRINCIPAL D’OLOT. A la mitja part tindrà lloc el “BALL DE CAVALLETS, GEGANTS I MULASSA”: Ball de la Mulassa (Mulassa Verda), Ball Pla, Matadegolla, Contrapàs, Sardana Curta (La Pastoreta) i Sardana Curta (L’Antiga),  amb el suport musical de la mateixa cobla.
 
A les 10 de la nit a la plaça El Firal Tercera NIT DE BALL amb el grup BLUE MOON.
 
 

Dilluns 29 de maig

 
A les 6 de la tarda, a la plaça El Firal, davant l’Ajuntament i la Capella del Roser, AUDICIÓ DE SARDANES a càrrec de la Cobla LA PRINCIPAL D’OLOT. A la mitja part tindrà lloc el “BALL DE CAVALLETS, GEGANTS I MULASSA”: Ball de la Mulassa (Mulassa Verda), Ball Pla, Matadegolla, Contrapàs, Sardana Curta (La Pastoreta) i Sardana Curta (L’Antiga), amb el suport musical de la mateixa cobla.
 
A continuació a la plaça El Firal, PALTRUCADA POPULAR.
 
A les 10 del vespre, a la plaça del Soler, Fi de festa amb Espectacle pirotècnic de focs artificials.
 
Ball de cavallets
 
Notes:
Animem a tots els veïns a continuar com els anys anteriors amb l’engalanament de balcons.
En cas de suspensió dels concerts per motius aliens a l’organització, aquesta es reserva el dret de canviar les dates de l’esdeveniment o retornar l’import de l’entrada.
Els menors fins a 11 anys, entrada gratuïta.
Per accedir al recinte, els menors de 16 anys, si no van acompanyats del seu tutor/a legal, hauran de presentar una autorització del tutor/a i anar acompanyats d’una persona adulta.
 
www.santfeliudepallerols.cat
comissiopescallunes
santfeliudepallerols_
%d bloggers like this: