A les 2 de la tarda us oferirem la gravació del concert que varen fer la Coral Amatza de Sestao i la Coral Retorn Planenc

A les 2 de la tarda d’avui i de demà us oferirem la gravació del concert que la Coral Amatza de Sestao, al País Basc, i la Coral Retorn Planenc varen fer a l’església parroquial Sant Cristòfol de Les Planes d’Hostoles el passat dissabte 28 d’abril de 2023.

Aquesta es la primera gravació i també primera retransmissió que hem fet amb la nova unitat mòbil, per tant i com era previsible hi varen haver problemes, com per exemple que els primers minuts no es varen emetre, tot i que les proves si que funcionava. La gravació es va demorar uns pocs segons després de l’inici.

La gravació ja ha estat editada, i ens els pròxims dies també us penjarem el concert.

%d bloggers like this: