Ja hi ha la programació del Planescadabra dels dies 31 de març , 1 i 2 d’abril d’aquest 2023

Ja us varem avançar fa unes setmanes que el Planescadabra d’aquest any s’avançava uns mesos i que en pocs dies ja es podria consultar la programació dels 3 dies.

Descarregat el tríptic amb la programació 23-03-16_lph_Triptic_Planescadabra_2023

MÀGIA PER ADULTS · DIVENDRES 31 DE MARÇ

“THE ONE MAN SHOW” Albert Divendres 31 març – Torre dels Til·lers – 22:30h

Michael Jackson, Tina Turner, Amy Winehouse, Frank Sinatra, Liza Minnelli, Blancaneus … són alguns dels molts personatges que imita aquest il·lusionista que ve d’Eivissa i que fusiona l’escenari i el camerino en un… amb la màgia sempre present!!. Albert, l’home de les mil cares!!

“MÀGIA GOLFA” Cocktail de mags i magues Divendres 31 març – Torre dels Til·lers – 23:30h

Amb la màgia golfa exclusivament per a públic adult. Un grapat de perillosos mags i magues sense criteri ni enteniment, ens presenten un espectacle on absolutament tot pot passar, i on quedareu amb la boca oberta i el cor accelerat i… que voleu que us diguem… una cosa diferent per a un divendres nit!! Us esperem!!

DISSABTE 1 D’ABRIL 2023

ESPECTACLES DE CARRER · DISSABTE 1 D’ABRIL
“LA MÀGIA DELS COLORS” Mag Albert Dissabte 1 abril – Plaça Nova – 12:00h

El Mag Albert mitjançant la Màgia dels Colors, ens trasllada al món dels estats d’ànim que ens “atrapen” moltes vegades… la ràbia, la por, la calma, l’alegria…

“DIARI D’UNA IL·LUSIONISTA” Martilda Dissabte 1 abril – Plaça Nova – 16:30h

Guanyadora del Premi Oráculo Promesas 2018 a Valladolid.
Participant del Festival Flasoma (Brasil).
Martilda ens acostarà el món de la màgia i l’il·lusionisme des de les petjades de les dones en el passat fins a l’actualitat. Quin era el paper de les dones en aquest món màgic?

“CONFETI” Francis Zafrilla Dissabte 1 abril – Plaça Nova – 18:30h

Quan creus que no pots cridar més, que no pots aplaudir més, arriba el confeti i encara treu una mica més de tu. Per això Francis Zafrilla i el confeti van de la mà sempre i us porten un nou espectacle ple
de bogeries, de nous amics, música, històries, sorpresa, emocions i màgia.

GRAN GALA MÀGICA NACIONAL I INTERNACIONAL
Pavelló – 21’00h

Alain Simonov és un il·lusionista del Brasil. Els seus números màgics han estat presentats en escenaris d’arreu del món.
Alain aporta una estètica i una atmosfera úniques a la màgia. amb la seva actuació de manipulació dramàtica anomenada “Limbo”. Ha estat guanyador al FISM Llatinoamericà, així com també al Got Talent de França.

El Mag Gerard presenta el seu número “El Xarlatà màgic” que barreja amb un estil propi la màgia visual i sorprenent amb la comèdia. En aquesta nova proposta ens oferirà tot un seguit d’il·lusions màgiques que ens acompanyaran en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible amb la finalitat de deixar-nos bocabadats.

Maximiliano Stia: Aquest mag showman d’origen Argentí. Fusiona les destreses del món del circ, amb els efectes de màgia i humor.
Ha treballat al Giffords Circus d’Anglaterra i també com a mag i presentador del Circ Raluy Legacy Barreja l’habilitat per connectar amb el públic amb els efectes de màgia sorprenents.

Shado desafiarà als espectadors més escèptics amb il·lusions úniques i sorprenents que els deixaran sense saber com es van fer els trucs. A més, els voluntaris seran part integral del xou, convertint-se en víctimes dels robatoris més sorprenents.

Álvaro Cortés ja va començar a despuntar com a un gran mag de ben jovenet i ara ja està consagrat com un dels gran mags del nostre país. Aquest reconeixement l’ha culminat guanyant el “Premi Nacional de Màgia” amb el número que ens presentarà en aquesta Gala Internacional… “El Pintor”.

 

DIUMENGE 2 D’ABRIL 2023

ESPECTACLES DE CARRER · DIUMENGE 2 D’ABRIL

“ACCIÓ” Ramó & Alegria Diumenge 2 abril – Plaça Nova – 12:00h

És un espectacle on Ramó ens proposa una màgia original, d’autor i impactant. Una màgia barrejada amb la seva peculiar personalitat que ens treu un somriure a tothom. Acompanyat del seu ajudant, amb qui tenen una curiosa relació, trencant estereotips establerts entre mag/ajudant.

 

GALA DE MÀGIA JOVE SOLIDARIMÀGIA
Pavelló – 17’00h

La Gala de Màgia Jove Solidària d’aquesta 3a edició del Festival de màgia PLANESCADABRA, serà a càrrec dels mags i magues joves del nostre país que ja compten amb una trajectòria professional destacada i que ens oferiran prediccions magistrals, números de màgia còmica, manipulacions amb cartes i tot tipus d’objectes, grans il·lusions… la Gala la presentaran una parella de mags únics, Martilda i Ramó, que amb la seva màgia ens faran gaudir de la Gala de Màgia Jove Solidària i dels mags i magues que ens presentaran durant la Gala.
La recaptació d’aquesta gala es destinarà íntegrament al projecte SOLIDARIMÀGIA, un projecte que pertany a “Solidarimàgia Sense Fronteres”, i que és una iniciativa que porta des de 2007 voltant pel món (República Dominicana, Haití, Camps de refugiats sahrauís, Senegal…) i que porta la màgia a diversos col·lectius com son els malalts (sobretot infants) de plantes oncològiques i cures pal·liatives, orfenats, leproseries, escoles aïllades al mig de la sabana africana, dones maltractades, centres d’educació especial… i tot mitjançant tallers i espectacles de màgia, que fan que aquests col·lectius oblidin, ni que sigui per una estona, la seva situació de malaltia o marginalitat.

 

PREUS ESPECTACLES ADULTS NENS/ES (fins 12 anys)
MÀGIA PER ADULTS:
• One Man Show (consumició gratuïta amb l’entrada)
• Màgia Golfa
turismegarrotxa.koobin.com/gala-magia-adults-2023
12 €

GRATUÏT

Espectacles de carrer GRATIS GRATUÏT
Gran Gala Màgica Internacional
turismegarrotxa.koobin.com/gran-gala-2023
15 10
Gala De Màgia Jove Solidarimàgia
turismegarrotxa.koobin.com/gala-magia-jove-2023
15 10
Gran Gala Màgica + Gala De Màgia Jove
Solidarimàgia
https://turismegarrotxa.koobin.com/paquet-2-gales-2023
25 15
Menors de 3 anys GRATUÏT GRATUÏT

INFORMACIÓ
L’organització podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, la data, l’horari, lloc i artistes del programa
Els dies del festival podreu adquirir productes relacionats amb la màgia a les botigues màgiques que trobareu al Pavelló i a la Plaça Nova.

INFORMACIÓ
Tel. 972 44 80 06 (Ajuntament Les Planes d’Hostoles)
Tel. 650 97 09 60 (Mag Nani)
SOLIDARIMÀGIA: naturaimagia.com/ca/magia-solidaria
Més informació: lesplanes.cat

%d bloggers like this: