Dijous i divendres hi haurà el VOC a Les Planes d’Hostoles

VOC, són les sigles de Versió Original en Català, son curtmetratges fets en llengua catalana.

Les diverses sessions es podran veure al Casal Cívic la Cooperativa a 2/4 de 7 de la tarda del dijous 2 i divendres 3 de març hi hauran les sessions per veure les diverses sessions, el dijous es podrà veure la primera sessió que porta el nom d’Abismes quotidians, amb cinc curtmetratges

I el divendres a la mateixa hora la tercera sessió, la segona sessió no es passarà,  aquesta darrera sessió també amb 5 curts du el nom de Cossos en moviment.
Es una activitat gratuïta i en podeu aconseguir les entrades a www.voc.cat. I a on també hi trobareu més informació.
 

Versió Original en Català. ‘VOC’ significa exactament això. Però no ens quedem aquí. Sí, promocionem l’ús de la llengua en l’audiovisual. Sí, potenciem que el talent emergent esculli el català per a les seves creacions. Sí, fem possible que aquest talent sigui conegut a més de 90 sales dels Països Catalans mitjançant la Mostra, i que sigui reconegut mitjançant els Premis VOC►.

Però hi ha quelcom més important: connectem la realitat, la veu creativa d’aquests 15 curtmetratges amb les seves vivències emocionals farcides de present. Volem que aquests curtmetratges ens interpel·lin, ens facin reflexionar i ens ajudin a repensar-nos.

Sentiu-vos acollits i acollides, perquè tots nosaltres formem part de cadascuna d’aquestes històries: som versions originals de la nostra vida, i en aquesta ocasió hem escollit viure-la lliurement en català.

Fragment extret de VOC.CAT

%d bloggers like this: