Aquest cap de setmana hi haurà la segona edició del Planescadabra

El dissabte 15 i diumenge 16 d’octubre d’aquest 2022 hi haurà la segona edició del Planescadabra.

Els espectacles comencen el dissabte a les 11 del matí a la Biblioteca amb Fèlix Brunet amb un Circ de Puces. Félix Brunet ús dona la oportunitat de veure’n un molt especial… Un circ de puces Tradicional d’estil Victorià, amb les millors i ben entrenades puces procedents del International Flea Training Center de Londres (Centre internacional d’entrenament de Puces).

I a les 12 pels que no ho hagin pogut veure ho tornarà a repetir, cal fer reserva de la plaça a planescadabra@lesplanes.cat

A les 6 de la tarda i a la plaça Nova,  l’espectacle TOILET amb CIA Karlus. En Waldo escriu postals a la seva mare explicant-li que és feliç amb la seva nova feina… mantenir a ratlla un vàter públic. – Públic? Un
WC públic? Per on hi passa tothom?… Uf, quina por fill!.

I el plat fort serà a les 9 del vespre a la sala polivalent amb la GRAN GALA MÀGICA NACIONAL I INTERNACIONAL

  • Celia Muñoz és l’actual guanyadora de Got Talent! És una artista multidisciplinar que està revolucionant
    l’escena amb la seva innovadora combinació artística. Soprano de formació i professió, va descobrir el món de la ventrilòquia, creant números que combinen aquestes arts amb l’il·lusionisme. Passi d’Or a la recent edició de Got Talent.
  • David Baró és considerat un dels millors mentalistes del moment, conegut per les seves intervencions a RAC1 i TV3, on va sorprendre a tota Catalunya endevinant “La Grossa de Cap d’Any”.
  • Alyson i Herbert son una parella màgica fora de lo comú. Alyson i Herbert transformen enganyoses aparences en una màgia inèdita. Un nou camp de la màgia: la màgia del camp!!
  • “Agua” és un número on les metàfores visuals donen lloc a la màgia i als malabars de contacte, per a crear una experiència de gran bellesa i impacte emocional. “Agua” ha estat guardonada en nombroses ocasions.
  • Aliskim és un mag internacional que ens farà gaudir de les seves Grans Il·lusions… úniques, espectaculars i que han donat la volta al món pels grans festivals i teatres d’arreu, sobretot a l’Àsia.
  • El Mag Nani és el Director d’aquest Festival de Màgia PLANESCADABRA. D’altra banda també és el creador i coordinador del Projecte SOLIDARIMÀGIA, que porta ja 18 anys voltant pel món, repartint màgia als col·lectius més desfavorits del planeta. Serà el presentador de la Gala Màgica Internacional i ens oferirà la seva màgia fresca, dinàmica, un xic gamberra i farcida d’humor.

El diumenge començarà també amb espectacles al carrer, i ho farà el director del festival el Mag Nani a 2/4 d’11 del matí a la Plaça Nova amb MATEMÀGIA.

A les 12 del migdia a la mateixa plaça, SENSE PARAULES amb Àlex Gilabert. “Sense Paraules” és la frase més repetida per el públic després de veure a l’Àlex Gilabert en acció. Un show que combina a la perfecció la màgia i la comèdia. Un repte per als sentits on podràs presenciar increïbles números de màgia a pocs metres dels teus ulls.

I a 2/4 de 7 de la tarda encara a la plaça Nova SET DE MÀGIA EN ESTAT PUR. El duet de mags Set de Màgia torna amb “EN ESTAT PUR”, si voleu riure, sorprendre-us de veritat i, el que és més interessant, descobrir alguns dels secrets més amagats de la màgia, aquest espectacle és per a tu.

A les 7 de la tarda a la sala polivalent hi haurà la GALA DE MÀGIA JOVE SOLIDARIMÀGIA.

La clausura d’aquesta 2a edició del Festival de màgia PLANESCADABRA, serà a càrrec dels mags i magues joves del nostre país, formats entre d’altres amb els millors mestres del món de l’il·lusionisme.
Una nova generació de mags ens sorprendrà amb la seva posada en escena i amb les diferents tècniques màgiques… la manipulació, les prediccions magistrals, la màgia còmica, les grans il·lusions… la Gala la
presentarà l’Àlex Gilabert. Aquest jove mag amb la seva màgia còmica i el seu estil inoblidable, ens farà gaudir de la Gala de Màgia Jove Solidària i dels mags i magues que ens presentarà al llarg de la vetllada.
La recaptació d’aquesta gala es destinarà íntegrament al projecte Solidarimàgia, una iniciativa que fa ja 18 anys que volta pel món (República Dominicana, Haití, Camps de refugiats sahrauís, Senegal…) i que acosta la màgia mitjançant tallers i espectacles de màgia per a diversos col·lectius com son els infants de plantes oncològiques i cures pal·liatives, orfenats, leproseries, escoles aïllades al mig de la sabana africana, dones maltractades…

Podeu aconseguir les entrades de les diverses gales a la Llibreria Serra de Les Planes d’Hostoles i a la web de Turisme Garrotxa https://ca.turismegarrotxa.com/agenda/planescadabra-3544/

 

PREUS ESPECTACLESADULTSNENS/ES (fins 12 anys)
Espectacles de carrerGRATISGRATIS
Gran Gala Màgica Nacional i Internacional
turismegarrotxa.koobin.com/gala-nacional
1510
Gala De Màgia Jove Solidarimàgia
turismegarrotxa.koobin.com/gala-magia-jove
1510
Gran Gala Màgica + Gala De Màgia Jove
Solidarimàgia
turismegarrotxa.koobin.com/planescadabra
2515
Menors de 3 anysGRATISGRATIS


Els dies del festival podreu adquirir productes relacionats amb la màgia a les botig ues màgiques que trobareu al Pavelló i a la Plaça Nova.

INFORMACIÓ
Tel. 972 44 80 06 (Ajuntament Les Planes d’Hostoles)
Tel. 650 97 09 60 (Mag Nani)
SOLIDARIMÀGIA: naturaimagia.com/ca/magia-solidaria
Més informació: lesplanes.cat

Descarrega’t el programa:

%d bloggers like this: