Les havaneres a la sala polivalent el partit del CFLes Planes a Amer i el correfoc segueix igual.

Aquestes darreres hi han hagut canvis en la programació de diversos actes d’avui dissabte 8 d’octubre de 2022.

El primer canvi ha estat la localització de la cantada d’havaneres del l’aplec de Sant Grau i de la Festa de Cogolls que serà a la sala polivalent de Les Planes a les 5 de la tarda amb Les Anxovetes i tot seguit botifarrada popular.

Un altre canvi és el canvi de lloc i d’hora del partit entre el CF Les Planes i el CF Garrotxa, que s’haurà de fer al camp de l’Amer i serà a 2/4 de 4 de la tarda, degut a l’intensa pluja de la passada nit el camp de futbol Josep Guardia i Rodà ha quedat afectat.

Un dels actes que va quedar afectat per la pluja de la Santa Espina va ser el correfoc que es va moure a avui dissabte, i que segueix en peu a 2/4 de 10 del vespre, tot seguit us copiem el Whatsapp que ha enviat l’ajuntament de Les Planes fa poques hores.

Informació del correfoc

🚫PROHIBIT APARCAR de 19:00h a 00:00h a Pl Tomàs Franch, c/Font, c/Moragues i Barret, c/Joan Vidal, Pl Catalunya, c/Josep Tarres, c/Balmes, Pl Església, c/Pare Vicenç de Besalú, Pl U d’Octubre, c/Del Pla, c/Unió i Pl Nova.

Es recomana porta roba de coto, mànigues i pantalons llargs. Evitar teixit sintètic.

Portar barret de palla que cobreixi tot el cap.

Seguir sempre les indicacions dels diables.

🚑 En cas de cremades, dirigir-se en el punt d’assistència sanitària ubicat, al principi, a la Plaça Tomàs Franch i un cop comenci es traslladarà a la Rambla Dolors Moreno.

Es demana que es pleguin tots els tandals dels habitatges.

Es recomana protegir els vidres de les finestres i les portes amb cartrons.

Protecció Civil obrirà i tancarà el correfoc.

 

%d bloggers like this: