Marc Timón va tancar va tancar ahir el Planestieuja’t

Ahir dissabte el compositor i també cantant Marc Timón va tancar el Festival Planestiueja’t d’aquest any.

Eren les 10 de la nit, l’hora indicada per a començar el concert, el ruixat caigut unes hores abans va fer canviar els plans del concert, no es varen poder fer proves. El mateix cantant ens ho va confirmar, normalment tarden 3/4 d’hora en fer proves de so i sense public, i avui tocava fer proves de so en directe, encara que gràcies a la seva “xerrameca” i sobretot els seus anys en la direcció semblava que tot estava planificat, estaven fent proves de so mentrestant ell xerrava i feia que els membres del grup toquessin els instruments per a provar-los. Les proves varen funcionar bé. Apagaren les llums i baixaren tots de l’escenari, en 5 minuts ara si que començaren el concert.

Des del principi el concert va enganxar, aplaudiments a cada tema, alguns temes amb gent aixecada per moure’s una mica per culpa del mateix cantant que incitava a que tothom s’aixeques. També va fer notar la presencia de tots els membres del grup amb tota la llarga feina que fa cadascú perquè soni el millor possible.

Amb la il·luminació de l’escenari i de la modernista Torre dels Dusol que es trobava just al darrera de l’escenari va fer que la música encara sigues més especial.

%d bloggers like this: