Harmonia Festival, una nova proposta pel dissabte a Les Planes d’Hostoles

De les 11 del matí a A la parada del Jonquer s’omplirà de nou d’espectacles i música que s’allargarà fins als voltants de mitjanit.

De la mà d’ÈXITS, un dels creadors i productors del CLOWNIA, neix el Festival HARMONIA, un festival de dia, de les 11 del matí fins les 11 de la nit, 12 hores d’activitats, concerts, circ, tallers, dissenyat per a tothom, especialment per a els més joves i per a famílies de tot tipus, tradicionals, nombroses, monoparentals, homoparentals, lesboparentals, extenses, nuclears, reconstituïdes, d’acollida, adoptives… totes són benvingudes.

En el FESTIVAL HARMONIA, podreu gaudir dels millors grups catalans del moment en familia, com la SUU, BUHOS, ELS CATARRES, ARRIBAR I PLOURE i KOERS, en horaris aptes per a totes les edats, una oportunitat única i novedosa.

També podreu gaudir de tres dels millors espectacles de clowns, BUCRAA’ CIRCUS, RICKY EL PROFESOR DE TENNIS i LA CHURRY, que presenta el seu nou espectacle.

Un festival obert i sensible amb la diversitat de les persones.

Un Festival solidari, amb l’objectiu també de facilitar el lleure als infants amb diversitat funcional i en situació econòmica desfavorida, així com a les seves famílies. Érem i som conscients que aquestes circumstàncies, els fan vulnerables i els exclou socialment.

Un espai de llibertat i lleure, en harmonia, un autèntic mirall de la nostra societat on ens hi reconeixem, en l’entusiasme que genera el fet de compartir i col·laborar en l’experiència de viure, superant els obstacles i limitacions de condicions, que tots i totes tenim.

Us esperem

Extret de la pàgina web: https://harmoniafestival.cat/

Programació

11:00h Damm-er
12:00h Arribar i Ploure
13:30h Ricky, Professor de Tenis
15:00h Suu
16:30h La Churry
17:45h Buhos
19:15h Bucraa’ Circus
20:30h Els Catarres
22:00h Viva o Samba
23:00h Koers

I a més hi hauran tallers, instal·lacions, food trucks, bar.

Per informació i entrades a la web del festival harmoniafestival.cat i planestiuejat.cat

 

%d bloggers like this: