Tot sentiment a l’escenari, Elena Gadel i Marta Robles han estat al Festival Planestiueja’t

Passaven uns minuts de les 8 del vespre, l’aire calent encara es mantenia però semblava que poc a poc s’esfumava, unes 250 persones miraven de tant en tant l’escenari a veure si pujava algú… de sobte la veu d’en Joan Soler, la veu de les falques del Planestiueja’t, fent la presentació del festival, una petita pausa, i la segona part de la gravació presentant el concert d’avui. Ara si comença.

Comença l’Elena Gadel tota sola amb uns efectes de so pel sistema de so, la Marta Robles se la veu pensativa i tancant els ulls, concentrada, ja es veu que tot està molt ben preparat, assajat i comprovat.

Els dubtes s’esvaeixen ràpid quant es nota la connexió entre les dues artistes, l’Elena té sens cap dubte una gran veu i actua a sobre l’escenari i la Marta Robles amb la guitarra… sembla que de vegades els dits no toquin les cordes de la manera que l’acarona.

Una hora i mitja de plaer musical.

 

Marta Robles i Elena Gadel al Festival Planestiueja’t de Les Planes d’Hostoles el diumenge 17 de juliol de 2022

Per més noticies del Planestiueja’t feu cliqueu ací.

%d bloggers like this: