Per un concert com aquest, Joan Dausà, ha estat el cap de cartellera d’aquest any del Planestiueja’t

Avanç del concert, l’organització va dir “TOT VENUT”, a les “food trucks” hi havien cues molt llargues per a comprar alguna beguda o menjar, si realment hi havia molta gent. Les 1.100 entrades venudes ho poden testimoniar.

Una llum blanca sobre el petit piano del mig de l’escenari, s’acosta una petita silueta dels del fons de l’escenari i s’asseu a la banqueta, les mans comencen a moure, de la boca en surten les primeres paraules amb ritme, ha començat el concert de Joan Dausà.

Una hora i mitja de concert, amb pocs minuts enmig per a alguna explicació sobre algun tema en concret i que de vegades et fa caure una petita llàgrima l’alegria. Tothom concentrat, i sense dubte una gran connexió amb el públic.

D’arreu vingueren al concert de Dausà i se’n tornaren amb el cor robat.

L’anècdota del concert: Ja haviem canviat de dia i en Joan Dausà encara estava al “photocall” amb un somriure amb tothom que s’acostava per a fer-se una foto. Era ja 2/4 d’1 de la nit de diumenge, una de les últimes amb que es va tirar les fotos varen ser les “chicas de oro” com es deien elles o “influencers” com les va anomenar ell al principi del concert. En realitat aquelles 3 dones no havien escoltat mai cap tema del Dausà, just a primera hora quant s’havia obert el recinte del concert ja havien agafat les primeres cadires de la primera fila, just davant l’escenari. En Joan Dausà amb els seus temes les va enamorar i a l’edat que tenien “las chicas de oro” ja no tenen vergonya.

Joan Dausà durant el concert al Planestiueja’t a la Parada del Jonquer el dissabte 6 de juliol de 2022

%d bloggers like this: