Elena Gadel i Marta Robles posaran so a temes creats per dones.

El diumenge hi haurà un nou retorn, l’Elena Gadel torna al Planestiueja’t i torna a les 8 del vespre als jardins del Mas Vedruna.

Aquest vegada tornarà amb la guitarrista Marta Robles, la fundadora i compositora del quartet  “Las Migas”, ens demostrarà tot el que es pot transmetre a traves d’una guitarra. I actualment és una de les guitarristes de flamenc més importants. Ens presentaran el treball “Les dones de la meva vida”.

La primera actuació a Les Planes de l’Elena va ser en el segona edició del Planestiueja’t, el 2017, i la segona actuació d’aquest any serà al mateix lloc, al Mas Vedruna, en aquella ocasió l’escenari es va muntar dintre el paller del Mas Vedruna, el petit escenari amb només 2 cadires i la il·luminació va fer que aquella nit sigues tot molt acollidor.

Segons Gadel i Robles, aquest nou espectacle, amb un accent femení molt marcat, “neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que han enlluernat el camí fet fins ara“. Les dues artistes fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones.

Fragment extret de: http://creamusic.creamultimedia.net/

Per més informació i comprar entrades ho podeu fer a: planestiuejat.cat

%d bloggers like this: