L’escenari es va fer petit amb un Manu Guix ple d’energia.

Davant de tres centes persones Manu Guix va demostrar perquè es un gran cantant i compositor, amb un parell de temes solament amb un piano i la seva veu va poder demostrar com se sent al cantar i això ho va saber transmetre perfectament a tothom.

En aquest concert no anava sol, estava acompanyat per5 grans artistes “The Veterans”. Amb la complicitat que tenien entre ells i que amb una mirada s’ho deien tot, els instruments també parlaven entre ells i ens ho van demostrar que Manu Guix amb The Veterans és una experiència sensorial.

L’anècdota del concert: Sempre hi ha aquell focus que molesta al cantant, aquesta vegada va ser amb l’ocàs del dia que els últims raig de sol que passaven entre les branques dels únics dos arbres que hi havia al fons de l’era on hi havia l’escenari que el molestaven a la cara, als altres músics no els va afectar en absolut aquest fet.

El Mas El Siubès és un lloc màgic en caure el dia, tant d’hivern com a l’estiu, amb unes vistes sobre la Vall del Llémena i de la Vall d’Hostoles molt envejables, el kilòmetre escaig per de la carretera de Les Encies fins a el mas s’ha de fer amb tranquil·litat i gaudint de la carretera de terra a mesura que  passes entre els arbres.

Des del primer moment en Manu Guix va captivar a tothom amb aquell somriure que quant canta sembla que ho faci encara més, les tornades de l’audiència i amb un bo to de veu va sorprendre a més d’un dels assistents, no ens oblidem dels The Veterans, el baix, la percussió, la trompeta, el saxó i la guitarra es varen fer notar, realment sense els instruments el concert hauria estat un altre, un altre concert que també s’hauria gaudit però amb aquells 5 artistes els 90 minuts es varen fer molt curts.

Aquesta setmana tenim sessió doble del Planestiueja’t, el dissabte amb Joan Dausà i el diumenge amb l’Elena Gadel i la Marta Robles.

 

%d bloggers like this: