E-STRINGS by GIO va posar contra les cordes els espectadors

“Molt millor del que pensava” o “se’n penediran els que no han vingut”, són algunes de les frases que es varen sentir quant va acabar el concert que de preestrena que va fer e-Strings al Restaurant La Curenya de Les Planes.

Una de les propostes noves d’aquest any del Planestiueja’t ha estat precisament el concert del passat diumenge. Alguns dels assistents s’esperaven un concert de música clàssica però no va ser així, es va tractar d’una “experiència musical” amb música clàssica i també més moderna. Des del primer moment tots els instruments ens varen demostrar la seva potència, sobretot tinguen en compte que eren instruments electrònics, a més a més d’una bateria i d’un teclat. 

Unes modestes 150 persones varen disfrutar del concert que de ben segur que si el repetissin un altre dia aquest nombre s’ampliaria notablement.

Per demostrar com era el concert us n’oferim un petit fragment:

El pròxim concert serà el diumenge 10 de juliol de 2022 al Mas Siubès amb Manu Guix & The Veterans a les 8 del vespre.

Pots trobar tota la informació del Planestiueja’t d’aquest any i comprar entrades a www.planestiuejat.cat i més informació més immediata a www.twitter.com/planestiuejat

%d bloggers like this: