Gran èxit a la tarda del dissabte del Planestiueja’t

El matí va haver una molt bona concurrència de persones i per la tarda encara va millorar, fins a 1.500 persones varen assistir a les diverses activitats, a diferència del matí per la tarda ja hi varen haver cues per poder pujar alguns del jocs i atraccions que hi havien a la parada, les cues es movien ràpid i la canalla no estaven gaire estona quieta.

A 2/4 de 4 de la tarda hi va haver una de les funcions més esperades per la mainada, la Gisela. Varen xalar durant tota l’estona cantant els temes de Disney i de la Gisela amb totes les actrius i cantants que l’acompanyaven a la funció.

Passades les 6 va ser el moment de que les criatures una mica més grans, sobretot els pares i mares, varen poder cantar, ballar com feia temps que no feien amb els Di-versiones, que com sempre va connectar amb tothom en pocs segons de començar, i per versemblant que sembli la mainada també coneixien molts dels temes “dels vells”.

Els diversos food-trucks també varen estar distrets fins entrat al vespre, des de l’organització es va preparar una mica de música per seguir una bona estona amb la fresca de la nit per recuperar les energies amb una mica de menjar i beguda que diverses parades tenien a disposició.

Pots trobar tota la informació del Planestiueja’t d’aquest any i comprar entrades a www.planestiuejat.cat i més informació més immediata a www.twitter.com/planestiuejat

Recordem que tota la recaptació de La Festa Familiar Solidària es lliura a la Fundació Albert Bosch.

I avui a les 8 del vespre toca e-STRINGS by GIO, la pre-estrena d’un grup que segur serà una experiència musical que serà molt difícil d’explicar amb música que tothom li sona però que mai l’havia escoltat d’aquesta manera. Per agafar una idea mireu i escolteu el videoclip.

 

%d bloggers like this: