PLANESTIUEJA’T 2022: Dissabte comença amb la Festa familiar i diumenge amb e-STRINGS by GIO

Demà, dissabte 2 de juliol de 2022, comença el Planestiueja’t d’aquest any.

Durant tot el juliol i el primer cap de setmana d’agost Les Planes recupera alguns dels espais on es varen fer diversos concerts i que això els feia tant especials. I com a novetat també serà la concentració dels concerts els dissabte i diumenges.

El primer acte d’aquest cap de setmana serà la Festa familiar solidària, tota la recaptació serà destinada a la Fundació Albert Bosch.

A partir de les 10 del matí a la zona de pícnic la Parada del Jonquer hi hauran actuacions durant el dia del CIRC XIC també un circuit-aventura, un gran tobogan, multi-jocs, cavall mecànic, pinta-cares i un tren petit amb vies. Hi hauran monitors i protocols de seguretat i higiene.

El primer concert serà les 12 del migdia amb el grup Xiula, a 2/4 de 4 de la tarda amb la Gisela i per acabar a les 6 de la tarda amb Di-versiones

En el recinte hi haurà servei de bar i restauració amb food trucks i no es poden portar animals de companyia a excepció dels gossos pigall.

I pel diumenge hi haurà una nova experiència, es tracta d’una novetat i a més a més d’un espectacle que estrenem al Planestiueja’t. Altres anys havien vingut els Gioquestra en diverses “formacions” aquesta vegada tenim com a pre-estrena a e-Strings by GIO, i aquesta vegada aniran al Restaurant La Curenya a les 8 de la tarda.

e-STRINGS by GIO és un nou concepte musical que fusiona de forma sorprenent gèneres tan diversos com la música clàssica, el pop, el rock, el dance o els ritmes llatins, amb un so únic i una cuidada posada en escena.

De Händel a Lady Gaga i Bon Jovi o de Beethoven a Coldplay i David Guetta, e-STRINGS ens ofereix tota una nova experiència que desafia els concerts i esdeveniments convencionals.

Extret de la pàgina web:  https://www.e-strings.net/

 

Podeu aconseguir les vostres entrades a: www.planestiuejat.cat