Caminada de la Festa del Barri del Jonquer del Grup Excursionista (GELPH) a el Far

Aquest diumenge, 8 de maig de 2022, hi ha previst la tradicional caminada a el Far. Aquesta sortida és la que es fa el cap de setmana anterior a la festa del barri del Jonquer.

Inscripcions a partir de 2/4 de 8 del matí a la Plaça del Jonquer, i a les 8 del matí la sortida cap al Far. La caminada inclou un esmorzar aquesta caminada hi ha una serie de preus: gratuït fins a 5 anys, dels 6 a 10 anys el preu es de 4 euros i dels 11 en endavant el preu es de 8 euros.

L’esmorzar consisteix amb carn a la planxa: bacó, llom, botifarra negra, salsitxes. Amanida d’alls tendres, begudes, cafè, cigaló. Tot això preparat i servit per la comissió de festes del barri.

En la caminada hi ha 2 recorreguts, un de llarg de 14 kilòmetres amb 800 metres de desnivell acumulats i un altre de curt, la curta es de 6 kilòmetres i 400 metres de desnivell acumulat i es surt de Sant Martí Sacalm, es segueix per a Grau de Sta. Anna  i s’arriba a El Far (esmorzar) , la tornada a Grau de Sta. Anna i s’acaba a Sant Martí Sacalm.

%d bloggers like this: