Demà s’obren les inscripcions pel Casal d’Estiu 2022

Demà dijous s’obren les inscripcions pel casal de joves i també pel casal d’infants. Els 2 casals estan organitzats per la Fundació Emys en coordinació amb l’escola de bioconstrucció Origens.

Tota la informació de les diverses activitats i dels preus els podreu trobar en la seva pàgina web.

 

 
🌿 JOVES I NATURA. CABANES DEL RIU BRUGENT. LES PLANES D’HOSTOLES

INICI INSCRIPCIONS DIJOUS 5 DE MAIG A LES 8:30H

El casal té una durada de 4 setmanes amb el mateix centre d’interès: establir relacions amb els companys i el medi per tal de poder crear una societat des de zero després de la gran erupció volcànica. 🌋 Cada setmana durem a terme activitats de descoberta de l’entorn, alguna activitat de bioconstrucció, alguna activitat de natura amb la participació d’experts en el tema, una excursió amb bicicleta de tot el matí i també gaudirem de la fresca en un entorn privilegiat com el riu Brugent. 🌿💧🐛

📆 Dates: Del 27 de juny al 22 de juliol

👩🏻‍🤝‍👨🏼Edats: De 12 a 16 anys

🕛Horari: 9 a 13h (*aquesta és la franja horaria que subvenciona l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles) Opcional: Acollida de 8 a 9 hores. Bany a la gorga de 13 a 14 hores (proposarem una estona extra de bany a diferents espais naturals del Riu Brugent). Tarda de 14 a 17 hores. 

🌳Lloc: Les activitats es realitzaran principalment a l’entorn del Riu Brugent i el Riu Cogolls. Aquesta zona del Brugent és molt ombrívola amb molta presència de salzes, avellaners, verns i pollancres entre d’altres. La temperatura baixa pràcticament 10 graus respecte a ple sol i per tant considerem apropiat el lloc per la realització del casal.

📋Monitoratge: Personal de Fundació Emys

💰Preu: Depèn del que s’esculli
Places limitades.

🔗 Per a més informació i inscripcions anar a www.fundacioemys.org/activitats/

#casalambiental #natura #educacióambiental #nature #educacióemys #casalestiu #mediambient #viu @lesplanesdhostoles

 

CASAL D’INFANTS (https://www.fundacioemys.org/ca/activitats/educacio-i-lleure/casal-ambiental-d-estiu-les-planes-d-hostoles-2022-infants/)

 
🌿 CASAL AMBIENTAL D’ESTIU LES PLANES D’HOSTOLES INFANTS 2022

INICI INSCRIPCIONS DIJOUS A LES 8:30H

💫 Cada setmana viatjarem a través de la porta estel·lar que ens durà a veure planetes desconeguts i llunyans, de manera instantània, amb l’ajuda de la Diana, científica i viatgera🎨🌟👧🏼. La Diana viatge pels diferents planetes, de les diferents galàxies, per conèixer les característiques de cada un i explora i aprèn sobre els llocs que visita; alguns dels planetes són desèrtics, altres només hi ha aigua, altres són del tot futuristes, altres només hi viuen dinosaures, entre d’altres. Ella serà la nostra guia en aquests viatges setmanals. L’objectiu d’aquests viatges és recollir el màxim de coneixement per poder aplicar solucions, millores, noves maneres de fer, noves maneres de pensar el nostre futur al planeta Terra. 🌏

📆 Dates: Del 27 de juny al 2 de setembre
👩🏻‍🤝‍👨🏼Edats: De 3 anys a 12 anys (infants que han cursat de P3 a 6è de primària)
🕛Horari: Acollida de 2/4 de 9 a 9h, Matí de 9 a 13h
🌳Lloc: Escola Sant Cristòfol de Les Planes d’Hostoles
📋Monitoratge: Personal de Fundació Emys
💰Preu: Depèn del que s’esculli
Places limitades.

🔗 Per a més informació i inscripcions anar a www.fundacioemys.org/activitats/

%d bloggers like this: