GELPH: Sortida a Sant Pere Sacosta (portada pessebre)

El Grup Excursionista de Les Planes d’Hostoles ha organitzat per aquest diumenge, 12 de desembre de 2021, de desembre la tradicional pujada a Sant Pere Sacosta per portar el pessebre.

Hi ha 2 dues rutes, una de llarga que surt des de la Plaça Nova a les 8 del matí d’uns 7,2 kms i 490 metres de nivell acumular i un recorregut curt que surt a 2/4 de 9 del matí també de la Plaça Nova, aquest darrer fa 2 kilòmetres de recorregut amb 80 metres de nivell acumulat (amb cotxe fins al “Zig-Zag” de la carretera a sobre Masnou, a on deixarem els cotxes i anirem a peu fins a Sant Pere).

L’hora d’arribada aproximada serà a la 1 del migdia.

NOTES:

  • Com mana la tradició en aquesta data, el GELPH porta un pessebre a Sant Pere Sacosta (que cada any el fa una persona diferent) (Aquest any li toca a en Joan Plana)
  • Per fer la portada del pessebre mes lluïda (i divertida) els que vulguin es poden “adornar” amb alguna peça amb motius nadalencs, túnica de Sant Josep, vestit de Mare de Deu, samarra de pastors, etc…..)
  • Per esmorzar tothom porta el que vol i farem foc per poder fer cansalada, botifarra o el menjar que es porti.

Respectant la:RESOLUCIÓ SLT/3512/2021, de 25 de novembre, per la qual s’estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya

 

Per més informació podeu dirigir-vos al blog del Grup Excursionista de Les Planes.

També us podeu descarregar el programa de la sortida (fitxer pdf)

GELPH – Sortida Sant Pere Sacosta

%d bloggers like this: