Planescadabra, el festival internacional de màgia el dia 16 i 17 a Les Planes d’Hostoles

El dissabte i diumenge de la setmana entrant, 16 i 17 d’octubre de 2021,  hi haurà la primera edició del Planescadabra.

Durant els 2 dies hi hauran espectacles al carrer i també a la sala polivalent, les 2 actuacions del carrer son gratuïtes i les 2 que es faran a la sala polivalent són de pagament.

El dissabte 16, a les 6 de la tarda a la Plaça Nova hi haurà l’espectacle “Andrew i el bagul màgic” a càrrec de Toni Cors, a 2/4 de 10 del vespre a la sala polivalent hi haurà la Gran Gala Màgica Nacional i Internacional amb Kenris Murat, Brando i Silvana, Enric Magoo, Ramó, i Raul Black.

El diumenge al migdia, a la Plaça Nova amb Inòpia amb la Maria Altés.

A les 7 de la tarda a la Sala Polivalent hi haurà la Gala de Màgia Jove “Solidarimàgia” , la recaptació d’aquesta gala es destinarà íntegrament al Projecte Solidarimàgia. En aquest acte  hi intervindran: Alvaro Cortés, Maga Game, Martí Cordero, Maria Altés, Mag Caru.

El Planescadabra està dirigit per el Mag Nani. També és el creador i coordinador del Projecte SOLIDARIMÀGIA, que porta ja 17 anys voltant pel món. Serà el presentador de la Gala Màgica Internacional i ens oferirà la seva màgia fresca, dinàmica i farcida d’humor.. molt d’humor… sempre fa dels seus espectacles un record inoblidable a qui te l’oportunitat de veure’l en acció.

Podreu trobar les entrades a la Llibreria Serra i a la web de Turisme Garrotxa

Gran Gala Màgica Nacional i Internacional https://turismegarrotxa.koobin.com/gala-nacional

Gala de Màgia Jove Solidària https://turismegarrotxa.koobin.com/gala-magia-jove

Gran Gala Màgica + Gala Jove Solidaria https://turismegarrotxa.koobin.com/planescadabra

 

%d bloggers like this: