“Som dones de Les Planes” l’exposició del 8 Març a la Plaça Nova

Les Planes d’Hostoles celebrarà el 8 de març amb una exposició fotogràfica de dones de la població, amb l’objectiu de visibilitzar la seva diversitat i donar-los veu. L’exposició es farà a l’aire lliure, a la Plaça Nova ubicada al centre de la població, i constarà de més de 100 fotografies de dones de les Planes adultes. La participació ha estat molt elevada per aquesta primera manifestació femenina al poble, amb la representació d’aproximadament  el 15% de la població femenina. Les fotografies van acompanyades del nom, l’any de naixement, i unes frases que parlen sobre la felicitat i estimar-se. En concordància amb el moviment feminista dels darrers anys, s’ha volgut potenciar la sororitat, és a dir, l’empoderament a través de la germanor i solidaritat entre dones. La iniciativa  d’aquesta exposició ha estat una proposta de l’Associació feminista les Guilles que s’està gestant a la vall Ter-Brugent, i la idea de realitzar una exposició fotogràfica local també es desenvoluparà a d’altres poblacions però amb d’altres formats com Anglès o la Cellera de Ter.