“Las niñas” la pel·lícula d’aquest divendres del Cicle Gaudí

Aquest divendres, 11 de desembre de 2020, a les 7 de la tarda a la Sala d’Entitats al Casal Cívic La Cooperativa es projectarà la pel·lícula “Las niñas”

La pel·lícula esta dintre del Cicle Gaudí – Cicle Estable de Cinema Català i en el qual es projecte una pel·lícula al mes a la Sala d’Entitats. La taquilla és en “taquilla inversa” com a referència l’entrada té un cost de 4,5 Euros, 3 euros amb el carnet Jove i si sou Socis del Club Vanguardia podeu fer un 2×1.

No es recomanada als menors de 7 anys

SINOPSI

 

La Cèlia, una nena d’onze anys que viu amb la seva mare a Saragossa, ha crescut sense qüestionar mai res d’allò que l’envolta. L’arribada de la Brisa a l’escola de monges on estudia i la seva nova amistat amb un grup de noies més grans que ella, l’empeny cap a una nova etapa de la seva vida: l’adolescència.

En aquest viatge, en l’Espanya de les Olimpíades i l’Expo de Sevilla, la Cèlia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

 

Per més informació sobre aquesta pel·licula i el Cicle Gaudí visiteu la pàgina www.ciclegaudi.cat