Aquest cap de setmana a l’Hostoles Informatiu entrevistem a la Coordinadora de “La Cooperativa” i tenim la presentació de la reforma de la Rambla

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de novembre de 2020, a l’Hostoles Informatiu tindrà una durada de 1 hora.

Durant aquesta hora farem un resum de les noves mesures contra la COVID-19 (Tram 1),  tenim una entrevista a Laia Juez, coordinadora de les activitats del Casal Cívic «La Cooperativa» i escoltarem la presentació de reforma de la Rambla Dolors Moreno que es va fer de forma virtual el dimecres, 18 de novembre de 2020, de forma virtual.

 


← All Entrades for Show
Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /usr/home/radiolesplanes.com/web/wp-includes/class-wp-meta-query.php on line 695 Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /usr/home/radiolesplanes.com/web/wp-includes/class-wp-meta-query.php on line 695