L’escola a la ràdio: Aquest cap de setmana tenim els alumnes de 6è curs

Aquest dissabte i diumenge els alumnes de 6èr curs del CEIP Sant Cristòfol de Les Planes d’Hostoles estaran als micros de Ràdio Les Planes, la gravació es va fer a la mateixa escola a causa de la COVID-19.

Aquest dissabte i diumenge, a partir de les 2 de la tarda podreu escoltar el programa de L’Escola a la Ràdio i a mitjans de la pròxima setmana ja el podreu descarregar de la pàgina web de l’emissora.

Pàgina web del programa “L’Escola a la Ràdio”


← All Entrades for Show
Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /usr/home/radiolesplanes.com/web/wp-includes/class-wp-meta-query.php on line 695 Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /usr/home/radiolesplanes.com/web/wp-includes/class-wp-meta-query.php on line 695