Dissabte de teatre a Les Planes

El dissabte 24 d’octubre de 2020, a partir de les 2/4 de 8 del vespre hi haurà teatre a la Plaça Catalunya de Les Planes d’Hostoles.

No es tracta d’una obra, sinó que es tracta de 3 obres de teatre diferents.

Píndoles – TEATRE BREU EN ESPAIS VIUS

Al Píndoles – teatre breu en espais vius l’espectacle no es gaudeix des de la platea, a la Vida sinó que es viu en espais singulars. Trenquem la quarta paret i et convidem a deixar-te seduir per una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats. Et proposem un circuit teatral itinerant per tres espais gens convencionals amb la següent selecció d’obres: “A les fosques”, “Ninis” i “Passa la vida”.

Els espectacles són gratuïts amb les places limitades, cal fer inscripció prèvia al 972 44 80 32 o a lesplanes@bibgirona.cat