Divendres a Cooperativa la pel·lícula ¿Puedes Oirme?

Aquest divendres, 16 d’octubre de 2020, a les 7 de la tarda a la Sala d’Entitats al Casal Cívic La Cooperativa es projectarà la pel·lícula ¿Puedes Oirme? basat en l’escultor Jaume Plensa

La pel·lícula esta dintre del Cicle Gaudí – Cicle Estable de Cinema Català i en el qual es projecte una pel·lícula al mes a la Sala d’Entitats. L’entrada té un cost de 4,5 Euros, 3 euros amb el carnet Jove i si sou Socis del Club Vanguardia podeu fer un 2×1

 

Jaume Plensa és un dels artistes més destacats del panorama internacional. Les seves escultures; contundents, enigmàtiques, i d’empremta inconfusible, es poden trobar en museus, galeries i espais públics de tot el món.
“Pots sentir-me?” és la major aproximació documental fins a la data de la figura de Jaume Plensa; al seu pensament, a la seva poètica, al seu forma d’entendre l’art com un generador de bellesa i a la seva manera de llegir l’espai públic com un lloc de trobada amb la comunitat.

¿Puedes Oirme? és una immersió profunda en l’obra i la personalitat de l’escultor Jaume Plensa.

De la mà de Plensa vam visitar algunes de les seves peces més emblemàtiques instal·lades en espais públics a Espanya, França, Suècia, Estats Units, Canadà i Japó, en una seqüència de viatges que travessen també les idees que alimenten la seva obra.

Per més informació sobre aquesta pel·licula i el Cicle Gaudí visiteu la pàgina www.ciclegaudi.cat