Aquest divendres xerrada sobre els arbres de les Planes d’Hostoles a la biblioteca

Aquest divendres 9 d’octubre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal Maria de Jonquers hi haurà una xerrada sobre els arbres de les Planes d’Hostoles càrrec de Joan Montserrat, enginyer forestal del Parc de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La xerrada està dintre dels diversos actes en la que la Biblioteca Municipal Maria de Jonquers de Les Planes d’Hostoles participa activament en la Setmana de la Natura a les biblioteques, aquest any amb una exposició de documents entorn de l’arbre de cartró que el Departament de Cultura ha proporcionat a les biblioteques.

Degut a les normes del COVID19 les activitats presencials previstes a les biblioteques de la Garrotxa seran amb aforament limitat i inscripció prèvia.

Podeu trobar més informació a: https://setmananatura.cat/2020/activitat/xerrada-sobre-els-arbres-de-les-planes-dhostoles/