Canvis en la pàgina web

Des del dijous, 27 de febrer de 2020, estem fent el canvi de servidor de la pàgina web.

El servidor en que era hostatjada la pàgina web s’havia quedat antiquat i no ens oferien cap solució per a millorar el servei que ens oferien.

Tot i que el canvi ja va començar una setmana abans, els canvis més considerables varen començar el dijous per la tarda: copiar les dades del servidor vell (les línies de dades que tenim són tant lentes que hem tardat més de 48 hores en copiar-ho tot), fer una copia de la base de dades que fa servir el servidor, canviar els dns (això afecta al correu electrònic).

En fer el canvi s’ha aprofitat per “normalitzat” el sistema que fem servir per a pujar els programes de forma automàtica a la pàgina web. La pàgina web ha anat evolucionant i les millores s’han constantment però mantenint molt sistemes antics.

I la pàgina web també està canviant, hi ha molts petits programes interns a la pagina que també són antics i que la falta d’actualitzacions fa que fallin, s’està aprofitant per a fer proves i canviar-los, i alguns ja per eliminar i treure carrega del servidor.

Falta molta feina per fer encara, sobretot pujar programes vells, i netejar molt de codi.

Photo by Florian Olivo on Unsplash