Planes d’Esport – Dissabte 22 de febrer de 2020

logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, valorem la golejada de l’Olot contra La Nucía i fem la prèvia de la visita del Sabadell. A 2a Catalana, empat de l’Amer contra el Marca de l’Ham abans de la jornada de descans per Carnaval. A 3a Catalana, victòria convincent i necessària del CF Les Planes contra el Vilablareix i també triomf de l’Hostoles davant del Fontcoberta. Acabem amb tertúlia: Planenc pel Món, 4a Catalana, Girona, Barça i Primera Divisió.

El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

[ca_audio url_mp3=https://www.radiolesplanes.com/programes/esports/audio/20-02-22_planes_desport_web.mp3 width=”300″ height=”50″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false” download=”true” html5=”true” skin=”small” align=”none”]
Baixar-lo

%d bloggers like this: