Planes d’Esport – Dissabte 15 de febrer de 2020

logo Avui al Planes d’Esport amb Jordi Arnau, analitzem l’empat de l’Olot contra el Mestalla i la prèvia davant de la Nucía. A 2a Catalana, ensopegada de l’Amer a casa contra el Porqueres abans de visitar el Marca de l’Ham. A 3a Catalana, derrota cruel del CF Les Planes a Fornells i triomf de l’Hostoles a Sant Gregori. Acabem amb tertúlia: Planencs pel Món, 4a Catalana, Girona i jornada de lliga a Primera Divisió amb Barça i Espanyol.

El programa d’esports de referència de la Vall d’Hostoles

[ca_audio url_mp3=https://www.radiolesplanes.com/programes/esports/audio/20-02-15_planes_desport_web.mp3 width=”300″ height=”50″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false” download=”true” html5=”true” skin=”small” align=”none”]
Baixar-lo

%d bloggers like this: