Premiades i premiats del sorteig del Lot de l'Oient de Ràdio les Planes 2020

Aquest matí, 6 de gener de 2020, a les 12 del migdia hem fet el sorteig del Lot de l’Oient i el sorteig del club d’amics de Ràdio les Planes 2020.

La part del Lot de l’Oient o també conegut amb el de les “butlletes grogues” és el sorteig que fem des de fa molt anys.

Les afortunades i afortunats del sorteig han estast:

  • El val d’Evann Perruquers per un servei de perruqueria ha estat en Úrsula Planellas amb un butlleta segellada per Super Anna’s.
  • El primer lot d’Embutidos Monter va ser per la Nati Vilalta, la butlleta va ser segellada per Alimentació Maria.
  • El segon lot d’Embutidos Monter va ser per a l’Anna Rafart , aquesta butlleta va ser segellada per Jordi Clarà i Blanquera – Corredor d’assegurances.
  • La caixa d’escamarlans de Peixeteria Andrea va ser per a Magdalena Arnau i la butlleta segellada per al Super Anna’s.
  • La caixa de llagostins de Peixeteria Andrea va ser per a la Teresa Usan  i segellat per a Transports Gaspar Cusidó i Subirà.
  • I finalment la caixa de cava de Ràdio les Planes va ser per en Joana Tell va ser segellat per a Forn de Pa Carles Irene

L’establiment que segella la butlleta de la caixa de cava de Ràdio les Planes té un menú per a 2 persones o 1 menú de cap de setmana al Restaurant La Curenya

I el sorteig de Club d’Amics de Ràdio les Planes que es fa entre tots els socis en actiu i que estiguin al dia del pagament del rebut va ser per a l’Àgnes Arnau, que li va tocar una ràdio vintage.

 


More Entrades for Show: Lot de l'Oient
%d bloggers like this: