El Rey León – Tribut, d’aquesta manera es comença el Planestiueja’t 2019

Aquesta nit, 6 de juliol de 2019,  a la Torre dels Til·lers es dona inicia a al Planestiueja’t d’aquest any. A les 10 del vespre es podrà gaudir de les cançons del musical del Rey León – Tribut.

I que hi podem esperar? Doncs una posada en escena espectacular amb les cançons de les pel·lícules de Rei Lleó. L’espectacle “De Simba a Kiara”  és una versió lliure de la història del Rei Lleó amb el qual tota la família gaudirà al ritme de la sabana africana amb tots els personatges de la pel·lícula, Sarabi, Simba, Nala, Scar, Timó, Pumba …

​Aquest espectacle ha estat representat a les principals ciutats de la península a càrrec de la Companyia Onbeat.

Les portes de la Torre dels Til·lers serà a les 20:30, i a més a més hi haurà un sorteig d’entrades per veure al Cines Olot per l’estrena mundial de l’última pel·lícula de la factoria Disney el 19 de juliol.