100è Homenatge a la Vellesa a Ràdio les Planes

Des de les 10 del matí, 2 d ‘abril de 2018, estem fent programació especial per al 98è Homenatge a la Vellesa de les Planes d’Hostoles, Cogolls i les Encies.

A 1/4 d’11 del matí hem fet la primera connexió des de les escoles on en Joan Soler ha pogut arlar amb Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles, sobre aquest dia tant especial, de com va anant el centenari de l’escola i de la setmana santa a Les Planes i que en 2 anys la Coral Retorn Planenc també arriva al centenari.

A 2/4 d’11 del matí els homenatjats han fet camí cap a l’església per a la missa cantada per la Coral Retorn Planenc on la coral també va fer un petit concert

Seguidament, al mateix temple, Acte d’Homenatge a la Vellesa, amb la proclamació de l’Hereuet i la Pubilleta, els quals van recitar unes poesies en honor als Homenatjats.

L’any passat l’Hereuet i al Pubilleta varen ser David Pagès i la Mertixell Marés, i aquest any la nova Pubilleta és la l’Ariadna Domenech  i el nou Hereuet és Biel Lafuente,  els quals han recitat unes poesies de la Rosa Maria Noguer.

Poesia recitada per la Pubilleta – Ariadna Domenech

 

Poesia recitada per l’Hereuet – Biel Lafuente

 

 

 

Al finalitzar els actes a l’església a la Plaça 1 d’Octubre la cobla Osona es varen tocar 4 sardanes amb la Cobla La Princiapal de l’Escala.

 

 

Programa

Dels actes organitzats pel patronat de l’homenatge a la Vellesa amb la col•laboració de l’Ajuntament de les Planes, Fundació Germans Sacrest, Obra Social de “la Caixa”, Coral Retorn Planenc i mestres del CEIP Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

A les 10 del matí: Concentració dels Homenatjats al menjador de l’Escola on se’ls obsequiarà amb un desdejuni.

A 2/4 d’11: Els Homenatjats sortiran de l’Escola, acompanyats de les autoritats locals, el Patronat local, la Coral Retorn Planenc, Associacions, d’altres cooperadors en direcció a l’Església Parroquial, on se celebrarà la missa cantada per la Coral.

Seguidament, al mateix temple, Acte d’Homenatge a la Vellesa, amb la proclamació de l’Hereuet i la Pubilleta, els quals recitaran unes poesies en honor als Homenatjats.

Tot seguit, petit concert a càrrec de la Coral Retorn Planenc. Amb la col·laboració de:

A continuació, a la Plaça 1 d’Octubre, 4 sardanes amb la cobla la Principal de l’Escala

A les 2 de la tarda, dinar de germanor a la Sala Polivalent

A 2/4 de 6, Concert i Ball d’Aniversari a la Sala Polivalent amb l’Orquestra Internacional Maravella.

NOTES
– Demanem a tots els veïns que engalanin els carrers per on passin els Homenatjats, per així fer més la Festa d’Homenatge als nostres avis i àvies.
– El menú del dinar constarà de primer plat un entremès amb embotits de la Garrotxa, ensaladilla, espàrrecs, ou i llagostí, de segon una cueta de rap amb cloïses, musclos de roca i llagostins i de postres un pastís Sant Marc d’aniversari. De begudes hi haurà aigua, vi, cava especial, cafè i ratafia. El preu es de 20 €.
– Hi haurà menú infantil amb macarrons i pollastre rostit. El preu es de 8 €.
– Si algú necessita menú especial, cal que ho comuniqui a l’Ajuntament.
– Els avis i àvies disposaran de cadires per als actes a la Plaça 1 d’Octubre.
– Cal apuntar-se per al dinar de germanor a l’Ajuntament i recollir els tiquets abans del 17 d’abril. No s’admetrà ningú fora de termini.
– Per al concert de l’Orquestra Internacional Maravella cal portar l’entrada que podeu aconseguir a l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles en horaris d’oficina. Preu de l’entrada: 5€.
– Ràdio les Planes (107.7) emetrà en directe els actes més importants de l’Homenatge.

 

Diputació de Girona
Ajuntament de Les Planes d’Hostoles
Ràdio les Planes

 

Diptic Homenatge a la Vellesa