100 anys d’Homenatge a la Vellesa

Dilluns 22 d’abril de 2019

La programació començara a les 10 del matí i s’allargarà fins als voltants de les 7 de la tarda amb el Concert i Ball amb l’Orquestra Internacional Maravella

 

Programa

Dels actes organitzats pel patronat de l’homenatge a la Vellesa amb la col•laboració de l’Ajuntament de les Planes, Fundació Germans Sacrest, Obra Social de “la Caixa”, Coral Retorn Planenc i mestres del CEIP Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

A les 10 del matí: Concentració dels Homenatjats al menjador de l’Escola on se’ls obsequiarà amb un desdejuni.

A 2/4 d’11: Els Homenatjats sortiran de l’Escola, acompanyats de les autoritats locals, el Patronat local, la Coral Retorn Planenc, Associacions, d’altres cooperadors en direcció a l’Església Parroquial, on se celebrarà la missa cantada per la Coral.

Seguidament, al mateix temple, Acte d’Homenatge a la Vellesa, amb la proclamació de l’Hereuet i la Pubilleta, els quals recitaran unes poesies en honor als Homenatjats.

Tot seguit, petit concert a càrrec de la Coral Retorn Planenc. Amb la col·laboració de:

A continuació, a la Plaça 1 d’Octubre, 4 sardanes amb la cobla la Principal de l’Escala

A les 2 de la tarda, dinar de germanor a la Sala Polivalent

A 2/4 de 6, Concert i Ball d’Aniversari a la Sala Polivalent amb l’Orquestra Internacional Maravella.

NOTES
– Demanem a tots els veïns que engalanin els carrers per on passin els Homenatjats, per així fer més la Festa d’Homenatge als nostres avis i àvies.
– El menú del dinar constarà de primer plat un entremès amb embotits de la Garrotxa, ensaladilla, espàrrecs, ou i llagostí, de segon una cueta de rap amb cloïses, musclos de roca i llagostins i de postres un pastís Sant Marc d’aniversari. De begudes hi haurà aigua, vi, cava especial, cafè i ratafia. El preu es de 20 €.
– Hi haurà menú infantil amb macarrons i pollastre rostit. El preu es de 8 €.
– Si algú necessita menú especial, cal que ho comuniqui a l’Ajuntament.
– Els avis i àvies disposaran de cadires per als actes a la Plaça 1 d’Octubre.
– Cal apuntar-se per al dinar de germanor a l’Ajuntament i recollir els tiquets abans del 17 d’abril. No s’admetrà ningú fora de termini.
– Per al concert de l’Orquestra Internacional Maravella cal portar l’entrada que podeu aconseguir a l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles en horaris d’oficina. Preu de l’entrada: 5€.
– Ràdio les Planes (107.7) emetrà en directe els actes més importants de l’Homenatge.

 

Diputació de Girona
Ajuntament de Les Planes d’Hostoles
Ràdio les Planes

 

Diptic Homenatge a la Vellesa