Premiats i premiades del sorteig del Lot de l’Oient de Ràdio les Planes 2019

Aquest matí, 6 de gener de 2019, a les 12 del migdia hem fet el sorteig del Lot de l’Oient i el sorteig del club d’amics de Ràdio les Planes 2019.

La part del Lot de l’Oient o també conegut amb el de les “butlletes grogues” és el sorteig que fem des de fa molt anys.

La pubilla de Les Planes, la Paula Valentí, després de barrejar molt les butlletes dintre la urna va treure les butlletes afortunades:

  • El val d’Evann Perruquers per un servei de perruqueria ha estat en Judit Bosch amb un butlleta segellada per Darnau, SL.
  • El primer lot d’Embutidos Monter va ser per la Montserrat Llach, la butlleta va ser segellada per Cansaladeria Xirgu.
  • El segon lot d’Embutidos Monter va ser per a l’Angelina Soler , aquesta butlleta va ser segellada per l’Autoservei Puigvert.
  • La caixa d’escamarlans de Peixeteria Andrea va ser per a Carles Boix i la butlleta segellada per al Club d’Amics de Ràdio les Planes.
  • La caixa de llagostins de Peixeteria Andrea va ser per a la Nuria Serra  i segellat per al Club d’Amics de Ràdio les Planes.
  • I finalment la caixa de cava de Ràdio les Planes va ser per en Lluís Cornet va ser segellat per a Estanc i Merceria Irene

L’establiment que segella la butlleta de la caixa de cava de Ràdio les Planes té un àpat per a 2 persones al Restaurant La Curenya

I el sorteig de Club d’Amics de Ràdio les Planes que es fa entre tots els socis en actiu i que estiguin al dia del pagament del rebut va ser per a la Claudia Turon, que li va tocar una ràdio vintage.Casualment fa uns anys precisament la seva germana que té un número menys del Club d’Amics també li va tocar una ràdio en aquest mateix sorteig.

 


More Entrades for Show: Lot de l'Oient