Aquest cap de setmana us oferirem la gravació de la Conferència “Mancomunitat i Edifici”

Aquest cap de setmana a partir de les 2 de la tarda us oferirem la gravació de la conferència que es va dur a terme el divendres 9 de novembre de 2018 al menjador de l’escola que portava per nom “Mancomunitat i Edifici”(la mancomunitat, el moment històric i política educativa. L’edifici de l’escola) un altre acte del centenari de l’escola Sant Cristòfol de Les Planes d’Hostoles.

El pròxim dilluns us el penjarem a internet.

Un centenar de professors, ex-professors, ex-alumnes i interessats en la historia de l’escola es varen reunir al menjador de l’escola

Amb el poeta, lingüista i polític català, Carles Duarte i Montserrat i amb l’arquitecte i actual director i coordinador de l’equip constructor del Temple expiatori de la Sagrada Família en Jordi Faulí i Oller.

 

%d bloggers like this: