Calendari d’activitats de Nadal a Sant Feliu 2018

Ja teniu tot el calendari de les activitats de nadal de Sant Feliu.

 

– Del 8 de desembre de 2018 al 2 de febrer de 2019 – A l’església del Roser, MOSTRA DE PESSEBRES dels artistes Joan Pujolràs, Albert Marés, Nil Port, Aleix Arnau, Ivan Rius, i amb la col·laboració de l’Agrupació de Pessebristes de Mataró. Aquesta Mostra forma part del CAMÍ DE PESSEBRES 2018 d’arreu de la Comarca.

Horari per poder visitar-los: dissabtes, diumenges i festius de les 10 del matí a les 6 de la tarda. Per poder visitar-los algun dia feiner podeu trucar al telf. mòbil 687 453 148 o bé a les oficines de l’Ajuntament telf. 972 44 40 11

– Dissabte 8 de desembre 2018 – A 2/4 d’7 del vespre, a l’església parroquial, Missa cantada pel Cor parroquial.

– Dissabte 15 de desembre 2018 – A les 5 de la tarda, a la Sala de la Biblioteca, VIII Subhasta en benefici de la Fundació Oncolliga de Girona – Lliga Catalana d’ajuda als Malalts de Càncer.
– A 2/4 d’7 del vespre, a l’església parroquial, Missa cantada pel Cor parroquial.
– A partir de les 9 del vespre, a la Sala de Ca Les Hermanes, III Sopar de Pastors. Preu: 25,00 € (Hi haurà diferents sorteigs de regals). (Podeu apuntar-vos trucant a Nil Port Tel. 630 002 007 o bé trucant a l’Ajuntament Tel. 972 44 40 11).
A continuació Actuació del Playback SURTI COM SURTI a càrrec del Casal de la Gent Gran de Sant Joan Les Fonts.

– Diumenge 16 de desembre 2018 – Fira de Santa Llúcia: Fira Mercat Artesania, XXIV Pedalada Popular, XXII Tast Gastronòmic, Exposició de Pessebres, Bestiar i maquinària, Trobada i Exp. de vehicles antics, Cercavila Timbalers Tamboketes d’Hostalets d’en Bas, III Cagada del Tió Popular, Espectacle de Màgia amb el Mag Oper i Botifarrada Popular a favor de la Marató de TV3. (programes a part)

– Del 20 al 21 de desembre 2016 – Filmacions dels diferents pessebres apuntats al Concurs de pessebres. (Interessats apuntar-vos a l’Ajuntament, Tel. 972 44 40 11, abans del dijous dia 20 de desembre) (Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i TV Sant Feliu)

– Divendres 21 de desembre 2108 – A les 8 del vespre, a la Sala de Ca les Hermanes, Concert de Nadal a càrrec de de l’Escola de Música de Sant Feliu – Amer. (Hi haurà torrons i cava per a tothom)

– Dissabte 22 de desembre 2018 – A les 4 de la tarda, al camp de futbol municipal, Partit de futbol entre els equips U.E HOSTOLES – AMER C.F.
– A 2/4 de 7 de la tarda, a l’Església Parroquial, Missa familiar de Nadal.

– Dilluns 24 de desembre 2018 (NADAL) – A 2/4 d’7 del vespre, a l’església parroquial, Missa del Gall cantada pel Cor parroquial.

– Dimarts 25 de desembre 2018 (NADAL) – A partir de les 6 de la tarda fins les 9 del vespre, a la Sala Ca Les Hermanes, Quina de Nadal amb servei de bar (Organitza: U.E. Hostoles)

– Dimecres 26 de desembre 2018 (SANT ESTEVE) – A ¾ d’1 del migdia, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, Entrega de premis del concurs de pessebres (Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i TV Sant Feliu)
– A 2/4 de 7 del vespre, a la Sala Ca Les Hermanes, Representació dels Pastorets a càrrec del Grup de Teatre Petits Pescallunes (Organitza: Agrupació Miralluna)

– Divendres 28 de desembre 2018 – A 2/4 de 7 del vespre, a la Sala Ca Les Hermanes, Representació dels Pastorets a càrrec del Grup de Teatre Petits Pescallunes (Organitza: Agrupació Miralluna)

– Dissabte 29 de desembre 2018 – A 2/4 d’7 del vespre, a l’església parroquial, Missa de Fi d’Any.

– Diumenge 30 de desembre 2018 – A partir de les 6 de la tarda fins les 9 del vespre, a la Sala Ca Les Hermanes, Quina de Nadal amb servei de bar. (Organitza: U.E. Hostoles)

– Dimecres 2 de gener 2019 – A les 5 de la tarda, a la Sala del costat de la Biblioteca, Taller: Fes-te el Fanalet de Reis a càrrec de la Companyia La Sal (Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i Biblioteca Josep M. de Garganta)

– Dijous 3 de gener 2019 – De 5 de la tarda a les 9 del vespre, a la Sala de Ca les Hermanes, Donació de Sang. (Organitza: Banc de Sang i Teixits)

– Dissabte 5 de gener 2019 – A partir de les 6 de la tarda, a la Plaça El Firal, Campament Reial on podreu gaudir d’un berenar ben dolç i donar la vostra carta al Patge Reial. A partir de les 7 del vespre, Cavalcada dels Tres Reis d’Orient.
(Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, Agrupació Miralluna – Col·labora: TV Sant Feliu) (Programes a part)
– A 2/4 de 7 de la tarda, a l’Església Parroquial, Missa de Reis.

– Diumenge 6 de gener 2019 – A les 12 del migdia, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, Sorteig premis de la Campanya de Nadal “Comprar a Sant Feliu té premi” (Organitza: Ajuntament de Sant Feliu i TV Sant Feliu)

Durant totes les Festes de Nadal, al mig de la Plaça El Firal tornarà a lluir l’ARBRE DELS DESITJOS perquè els Pescallunes hi pengem els somnis més desitjats. Aneu a l’Ajuntament o a la Biblioteca on hi trobareu les targes i la cinta corresponent per lligar ben fort el vostre desig a l’Arbre de Nadal, símbol de “vida eterna” en alguns països i, en altres, “l’arbre majestuós amb poders”. Podreu penjar els desitjos fins la nit de Reis. Aquesta nit especial, els patges reials recolliran tots els desitjos i seran entregats als Tres Reis. Cada rei agafarà un desig i el llegirà, qui sap si la màgia es farà realitat!!!

Programa original en pdf

18-12-10_sfp_activitats_nadal_sant_feliu18-19

%d bloggers like this: