Nova data per el concert de Tomeu Penya a al Planestiueja’t, el 15 de setembre.

La nova data per al concert de Tomeu Penya del Planestiueja’t 2018 serà el 15 de setembre.

L’últim concert del Planestiueja’t es va haver de suspendre el dissabte 25 d’agost a causa de la pluja que va fer durant tota la darrera hora i feia molt díficil per no dir impossible dir que es  podria començar més tard. La pluja es va anar allargant fins a mitjanit.

El dissabte a partir de les 10 de la nit tornarà haver Tomeu Penya al Mas Vedruna . Recorda de portar aquell dia l’entrada o el braçalet que es lliurava aquest passat dissabte a l’entrada de l’establiment. En cas de no poder assistir en aquesta nova data i fins a les 15:30h del dia abans de l’actuació a les oficines de l’Ajuntament es retornarà l’import.

Qui hagi comprat les entrades a través de la web del festival i no pugui assistir-hi cal que ho notifiqui a través del correu planestiueja@lesplanes.cat indicant el número de compra i es retornarà l’import al mateix compte corrent.

A mesura que s’alliberin entrades se’n posaran més a la venda.

 
Hi ha servei de bar i entrepans.

 

 

 

​Per més informació del Planestiueja’t 2018 podeu visitar la pàgina web del festival https://www.planestiuejat.cat

Noticies del Planestiueja’t 2018