El pròxim dissabte Andrea Motis Quartet a La Curenya en un concert solidari del Planestiueja’t

El pròxim dissabte, 18 d’agost, a 2/4 d’11 de la nit actuarà la Andrea Motis Quartet al restaurant La Curenya.

Dintre del cicle de concerts del Planestiueja’t una de les ofertes és el jazz, la trompetista, saxofonista i cantant Andrea Motis és una de que actualment tenen més fama.

Motis amb 7 anys va començar a formar-se com a trompetista amb el professor Toni Gallard a l’Escola Municiapl de Música de Sant Andreu, barri de Barcelona. Amb 12 anys, el 2007, sota la direcció del professor i músic Joan Chamarro, que li va donar donar classes de saxo, va començar a col·laborar amb la Sant Andreu Jazz Band.

Amb només 23 anys ja ha trepitjat molts escenaris i ha participat en molts concerts tant a Catalunya com a fora.

Aquest concert és solidari amb la Fundació Albert Bosch.

FUNDACIÓ ALBERT BOSCH

L’any 2004 naixia la Fundació Albert Bosch, fruit de la necessitat de NOEL ALIMENTARIA, SA d’aportar valors a la societat. Es tracta d’una entitat dedicada a la col·laboració en projectes de recerca mèdica infantil. La FUNDACIÓ A. BOSCH participa, a través de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, en altres entitats similars i ha establert sistemes de col·laboració i intercanvi amb hospitals i universitats europees.

La metodologia de treball consisteix en la concessió de beques i ajudes per a projectes de desenvolupament i formació de postgraduats, l’establiment de convenis de col·laboració amb universitats i institucions públiques o privades i la cooperació amb altres fundacions.

 

Els punts de venda d’entrades anticipades les podeu trobar a la Llibreria Serra, a l’Estanc – Merceria Irene i a l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles. També ho podeu fer a la web de Turisme Garrotxa

​Per més informació del Planestiueja’t 2018 podeu visitar la pàgina web del festival https://www.planestiuejat.cat

Noticies del Planestiueja’t 2018