Planestiueja’t 2018: Demà al matí El Pot Petit a la Torre dels Til·lers

Demà diumenge, 12 d’agost, a les 11 del matí tornarà El Pot Petit, la intensa pluja del 7 de juliol va fer suspendre el tant esperat concert de El Pot Petit  a al Mas el Llober, en aquesta ocasió es farà a la Torre dels Til·lers on aquesta nit actuarà Pedro Guerra.

A partir de les 10 del mati haurà instal·lades activitats per a la mainada com ara inflables i jocs. Tot seguit el grup signarà samarretes, cartells…. i també en acabar el concert hi haurà activitats aquàtiques!
Així que imprescindible portar TOVALLOLA i BANYADOR.
Les entrades ja són a la venda i recordeu que l’accés als MENORS DE 5 ANYS és gratuït.

En el seu canal de Youtube hi trobareu un munt de vídeos que si teniu algun dubte us ajudaran a venir a venir a l’espectacle d’aquest dissabte. Alguns dels seus vídeos ja s’han reproduït més de 1,6 milions de vegades.

Els punts de venda d’entrades anticipades les podeu trobar a la Llibreria Serra, a l’Estanc – Merceria Irene i a l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles. També ho podeu fer a la web de Turisme Garrotxa

​Per més informació del Planestiueja’t 2018 podeu visitar la pàgina web del festival https://www.planestiuejat.cat

Noticies del Planestiueja’t 2018