Aquest dissabte Manu Guix al Planestiueja’t

Aquest dissabte 28 de juliol als jardins de l’Hotel Can Garay hi haurà en Manu Guix. Les entrades anticipades ja estaven pràcticament exhaurides.

A partir de les 10 del vespre el compositor, director musical i intèrpret català ens presentarà el nou treball anomenat “Després de tot” després de 5 anys des del seu ultim treball.

Un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d’autor. Es tracta d’una producció a quatre mans entre Roger Rodés i el propi Manu Guix, realitzada al seu estudi Medusa de Barcelona, i masteritzada a Sterling Sound de Nova York a càrrec de Ryan Smith (Adele, Coldplay,  Beyoncé entre d’altres).
“El got mig ple” és la carta de presentació d’un disc que per damunt de tot, reivindica la importància de ser un mateix i de ser fidel a allò que sents. És una cançó alegre, optimista, que ens recorda que no hi ha problema que no tingui una solució. Una cançó que transporta a la sonoritat soul dels discs dels 70, d’una gran riquesa harmònica, i una melodia que aconsegueix desenvolupar- se amb tota naturalitat durant poc més de tres minuts de felicitat. Manu Guix amb el seu teclat, cantant, fent totes les harmonies vocals, i acompanyat per la seva banda habitual, per primera vegada hi suma un quartet de vent que aporta una potència que promet un directe realment espectacular.

I haurà servei de bar i entrepans en els mateixos jardins.

Els punts de venda d’entrades anticipades les podeu trobar a la Llibreria Serra, a l’Estanc – Merceria Irene i a l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles. També ho podeu fer a la web de Turisme Garrotxa

​Per més informació del Planestiueja’t 2018 podeu visitar la pàgina web del festival https://www.planestiuejat.cat

Noticies del Planestiueja’t 2018

%d bloggers like this: