Cancel·lat el concert de “El Pot Petit” degut a la intensa pluja

La intensa pluja d’aquestes darreres hores que ocasionalment ha anat acompanyat de calamarsa ha fet que s’hagi de cancel·lar el concert dEl Pot Petit a al Mas el Llober.que s’havia de fer avui a partir de les 7 de la tarda.

Des de l’organització ja s’esta buscant una nova data per a poder veure l’actuació d’El Pot Petit i per que el més petit de la casa puguin gaudir d’aquest concert que tanta il·lusió els hi feia.

La devolució de l’import de l’entrada us serà abonada si l’heu comprat internet, se us serà abonada en compte, així que estigueu atents als moviments del banc. Si l’heu comprat físicament, podeu passar per l’ajuntament de les Planes d’Hostoles o bé, sí ara sou al Allotjament rural el Llober també us els tornaran allà.

Per més informació del Planestiueja’t 2018 podeu visitar la pàgina web del festival https://www.planestiuejat.cat

Noticies del Planestiueja’t 2018