El Pot Petit enceta el Planestiueja’t 2018

Aquest dissabte, 7 de juliol de 2018, a les 7 de la tarda comença el Planestiueja’t amb El Pot Petit. a al Mas el Llober.

A partir de les 11 del matí hi hauran diverses activitats familiars com a inflables, jocs, tirolina…. El Pot Petit és una proposta de qualitat per als petits de la casa, un espectacle que sorprendrà fins i tot als no tant petits que acompanyen als menuts de la casa. Aquest grup d’animació ja ha estat unes quantes vegades a la festa del Barri del Jonquer.

En el seu canal de Youtube hi trobareu un munt de vídeos que si teniu algun dubte us ajudaran a venir a venir a l’espectacle d’aquest dissabte. Alguns dels seus vídeos ja s’han reproduït més de 1,6 milions de vegades.

Els punts de venda d’entrades anticipades les podeu trobar a la Llibreria Serra, a l’Estanc – Merceria Irene i a l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles. També ho podeu fer a la web de Turisme Garrotxa

​Per més informació del Planestiueja’t 2018 podeu visitar la pàgina web del festival https://www.planestiuejat.cat

Noticies del Planestiueja’t 2018

 

%d bloggers like this: