Guanyadors del Lot de l’Oient de Ràdio les Planes 2018

El passat dissabte, 6 de gener de 2017, a les 12 del migdia varem fer el sorteig del Lot de l’Oient i el sorteig del club d’amics de Ràdio les Planes 2018.

La part del Lot de l’Oient o també conegut amb el de les “butlletes grogues” és el sorteig que fem des de fa molt anys.

La pubilla de Les Planes, la Carolina Simón, després de barrejar molt les butlletes dintre la urna va treure les butlletes afortunades:

  • El primer lot d’Embutidos Monter va ser per la Pila Soler, la butlleta va ser segellada per Autoservei Puigvert.
  • El segon lot d’Embutidos Monter va ser per en  Josep Colom , aquesta butlleta va ser segellada per El Club d’Amics de Ràdio les Planes.
  • La caixa d’escamarlans de Peixeteria Carmen va ser per a la Maria Dolors Grabalosa i la butlleta segellada per Fusteria Jordi.
  • La caixa de llagostins de Peixeteria Carmen va ser per a la Montse Bellvehí  i segellat per a Evann Perruquers.
  • I finalment la caixa de cava de Ràdio les Planes va ser per a la Sergi Bermudez va ser segellat per el Masaló Invest, sl

L’establiment que segella la butlleta de la caixa de cava de Ràdio les Planes té un àpat per a 2 persones al Restaurant Can Tura de Sant Aniol de Finestres.

  • Aquest any com a novetat s’ha incorporat dintre els premis un val d’Evann Perruquers que inclou un val per un servei de perruqueria (diagnòstic + tallar + assecar), la guanyador va ser la Mercè Mundet amb un butlleta segellada per Pastisseria Alabau.

I el sorteig de Club d’Amics de Ràdio les Planes que es fa entre tots els socis en actiu i que estiguin al dia del pagament del rebut va ser per un dels primers socis del club d’Amics, per a en Ferran Llorà, que li va tocar una ràdio vintage.

 

 

%d bloggers like this: