Alumnes del CEIP Sant Cristòfol de Les Planes premiats en escriptura i dibuix

L’alumne de 5è Roger Ollé Masó ha estat el guanyador de la seva categoria (cicle superior) de la demarcació de Girona en els Jocs Florals escolars de Catalunya amb el seu text literari “EL FAR” . L’acte va tenir lloc el dia 27 de maig a l’auditori de Santa Coloma de Farners.

El proper 17 de juny, en Roger participarà juntament amb els altres finalistes de les diverses delegacions territorials d’Educació de Catalunya a la final dels Jocs Florals que tindrà lloc a l’auditori de l’INEF de Barcelona.

Aquest passat dijous l’alumne Dani Llover de P-5 va ser premiat per la Diputació amb el 1r premi del concurs de dibuix «Això pinta bé», que forma part del programa pedagògic «Indika» organitzat per la Diputació de Girona

%d bloggers like this: