Sant Jordi a la Biblioteca de Les Planes

Del divendres 21 d’abril fins el divendres 28 de maig la Biblioteca Maria de Jonquers s’omplirà d’activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi fora del cap de setmana, en horari públic.

Divendres 21 d’abril

El divendres a les 6 de la tarda s’obrirà un escenari per a que grans i petits comparteixin els seus escrits preferits, ja siguin elaborats per ells o llegits d’altres autors. Hi haurà pica pica i l’exposició dels llibres originals realitzats pels usuaris de la biblioteca. Aquests són tres, que es van realitzar en tallers creatius: el llibre “La llegenda de Sant Cristòfol”, el llibre “A què tinc por”, i el llibre “Qui i com era Maria de Jonquers?“.

Dimecres 26 d’abril

A 1/4 de 7 de la tarda tindrem dos convidats d’honor per celebrar la diada. D’una banda, la Núria Clemares ens transportarà a l’univers de Salvador Espriu amb l’espectacle “La Tereseta juga a Sinera”.

Divendres 28 d’abril

A les 7 de la tarda, la sessió del Club de Lectura tindrà una sessió oberta al públic amb l’escriptor convidat Josep Torrent, autor de la novel·la policíaca “La sang és més dolça que la mel”. Torrent ha ubicat un crim entorn al robatori del Museu Dalí, de manera que els esdeveniments es donen en les comarques gironines. Del seu escrit i del procés de creació en podrem parlar amb ell directament. 

 

%d bloggers like this: